jollein mentha

Om de internationale groei te versnellen gaat Jollein samenwerken met Mentha. De afgelopen 3 jaar heeft er een professionaliseringsslag plaatsgevonden door Wim en Marrit Smits van Jollein met ondersteuning van Erwin Hammer als directielid.

Op zoek naar geschikte groeipartner voor Jollein

‘Hoewel je nooit klaar bent, zijn bijna alle facetten binnen ons bedrijf verbeterd. Van systemen tot fotografie en van salesteam tot thematisch werken. Op een gegeven moment komt het besef dat je nieuwe inzichten en mensen nodig hebt om weer verder te groeien, waardoor we op zoek zijn gegaan naar een geschikte partner voor Jollein. We zijn ervan overtuigd dat Mentha met zijn kennis en expertise van de markt en ervaring met internationaal groeiende bedrijven de juiste partij is om Jollein de komende jaren verder uit te bouwen’, aldus Marrit Smits.

Over Mentha

Mentha is gevestigd in Amsterdam en is een onafhankelijk private equity fonds actief in het lagere middensegment. Ze werken graag samen met ondernemers en ondernemende mangementteams om groeiplannen te realiseren.

Lees meer nieuwsberichten