Ieder kind heeft recht op een eerlijke start, maar niet iedere ouder heeft voldoende financiële middelen om babyspullen te kopen. Loes de Volder van MamaLoes en Marjolijn Hermus van Stichting Babyspullen hebben hierover dezelfde ideeën en hebben de handen ineen geslagen.

Babyspeciaalzaak wordt ambassadeur

De babyspeciaalzaak ondersteunde Stichting Babyspullen al jaren vanaf de zijlijn, maar wordt nu officieel ambassadeur. Het werkt als volgt: als klanten een product uit de eigen collectie van MamaLoes kopen gaat daarvan een deel naar de Stichting. Deze producten zijn te herkennen aan het label ‘100% liefde’. Daarnaast blijft het mogelijk om zelf te doneren of spullen in te leveren bij een van de verzamelpunten herkenbaar aan de rode containers. Dit mogen nieuwe en gebruikte spullen zijn, variërend van kleding tot beddengoed, verzorgingsproducten tot kruiken. Eigenlijk alles wat maar nodig is als er een baby komt.

Trots op samenwerking

Loes de Volder is trots op de samenwerking: ‘Ik weet zeker dat we veel kunnen bereiken nu we de handen in hebben geslagen. Onze gezamenlijke passie om ouders en kindjes te helpen en onze inzet zal het verschil gaan maken.’