Met een zwaar hart kondigt het team van Childhome en de redactie van BabyWereld het overlijden aan van Stefan Aerts, de oprichter van Childhome. Hij overleed op 15 februari jl. na een moedige strijd tegen zijn ziekte.

Stefan Aerts als oprichter van Childhome

Stefan Aerts was een uitzonderlijk en sterk persoon die onuitputtelijke positiviteit en energie bracht in zijn werk als oprichter van Childhome. Hij is daarnaast jarenlang voorzitter geweest van de Belgische vakorganisatie Febab. Ondanks zijn ziekte bleef hij moed en vastberadenheid tonen, en hij heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op iedereen om hem heen. De familie verkocht Childhome in januari 2021 aan de Franse BEABA groep.

stefan aerts

Stefan’s nalatenschap bij Childhome zal niet vergeten worden. Hij was een ware leider die de mensen om hem heen inspireerde om te streven naar grootsheid en hij belichaamde de waarden van vriendelijkheid, vrijgevigheid en volharding in alles wat hij deed. ‘Zijn glimlach en levensvreugde zullen ons eraan herinneren dat zelfs in de donkerste tijden er altijd reden is om hoopvol en optimistisch te blijven en te vechten voor waar we in geloven.’

De gedachten gaan uit naar Stefan’s familie, zijn vrouw Nathalie, hun kinderen Nicolas, Charlotte en Magalie, zijn kleinkinderen, en iedereen die hem kende en van hem hield.

De wereld heeft een bijzonder persoon verloren en we zullen hem allemaal erg missen. Moge hij rusten in vrede, in de wetenschap dat zijn herinnering zal voortleven in de harten van degenen die hij heeft geraakt. ‘Never Ever Give Up’

Meer nieuwsberichten