thule group vacature

Al vele jaren zet Thule zich in om het leven van ouders die hun kinderen willen meenemen makkelijker te maken. Of ze nu de natuur ingaan of de stad verkennen. Speciaal voor die laatste omgeving, komt het Zweedse Thule nu met een volledig nieuwe kinderwagen op vier wielen: Thule Sleek. De Thule Sleek kinderwagen is de ultieme combinatie van innovatief design en hoogwaardige techniek.

Stijlvol & veelzijdig

Het Zweedse merk Thule weet uit jarenlange ervaring waaraan een goede kinderwagen moet voldoen. De Thule Sleek is stijlvol, slim en veilig. De moderne kinderwagen is lichtgewicht, compact opvouwbaar, makkelijk bestuurbaar en blinkt uit op het gebied van comfort voor ouder en kind. Dat maakt deze elegante en comfortabele kinderwagen ideaal voor ouders die graag met hun baby of peuter op avontuur gaan in de stad.
thule sleek nieuwElke dag is anders en elk kind is anders. Om deze reden is de Thule Sleek gemakkelijk aan te passen naar ieders wensen en behoeften: vanaf baby’s geboorte groeit Thule Sleek mee. De Thule Sleek is geheel eigen te maken: voeg bijvoorbeeld een reiswieg, autostoeltje of extra zitje toe. Ouders krijgen de mogelijkheid om op stap te gaan met één, twee of zelfs drie kinderen dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden. En het kinderwagenzitje kan naar voren of juist richting de ouder geplaatst worden. De mogelijkheden zijn veelzijdig, eindeloos en bieden ouders al het comfort om de Thule Sleek perfect aan te passen naar de wensen.

Standaard ongekend compleet

De Thule Sleek wordt als combinatie geleverd met een volwaardige reiswieg en een volwaardig zitje. Hierdoor is in het ontwerp geen concessie gedaan aan de functionaliteit en bieden zowel de reiswieg als het zitje ongekend handige en comfortabele eigenschappen en kan de kinderwagen zeer vlot worden omgevormd van een babywagen tot een dreumeswagen. Omdat zowel de reiswieg als het zitje standaard worden meegeleverd is de kinderwagen zonder extra aankopen geschikt om tegelijk zowel een baby als een dreumes of peuter mee te nemen. Ontworpen voor 1 kindje, perfect voor 2 kindjes.

Kenmerken

Met vijf zorgvuldig geselecteerde kleuren is er altijd een Thule Sleek die bij een gezin en persoonlijkheid past. Grey Melange, Midnight Black, Shadow Grey, Navy Blue en Energy Red – tijdloze kleuren die altijd mooi zullen blijven. De Thule Sleek kinderwagen is gemakkelijk uit te breiden met één of meer accessoires, zoals een adapter voor een autostoeltje, een bekerhouder of een bijpassende voetenzak of luiertas. Met het extra gemak en comfort voor ouder en kind worden wandelavonturen nog aangenamer.

Kwaliteit en veiligheid op vier wielen

Het Zweedse Thule neemt geen genoegen met minder en streeft altijd naar perfectie op het gebied van design, flexibiliteit, kwaliteit en veiligheid. Thule Sleek is immers een product dat het meest waardevolle voor ouders veilig moet vervoeren. De kinderwagen is daarom uitgebreid getest om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en ervoor te zorgen dat de kinderwagen jaren meegaat. Met de Thule Sleek is elke wandeling een plezier voor ouder en kind met garantie op comfort en veiligheid.

Nog meer voordelen

Thule Sleek bezit een aantal kenmerken die voor zowel ouder als kind voordelen bieden. Zo heeft de kinderwagen een comfortabel en groot zitje met goede zithoogte en veel voetenruimte. Het zitje is draaibaar in de rijrichting of tegen de rijrichting in. De Thule Sleek rolt op 8” wielen met reflectiestrepen. De zwenkwielen aan de voorzijde kunnen worden vergrendeld voor ritjes op oneffen terrein. De schokabsorberende vierwielophanging zorgt altijd voor een soepele rit op elk terrein. De wielen zijn afneembaar, zodat de wagen tot een compact pakketje is in te klappen.
Verder bezit de Thule Sleek een verstelbare duwstang die voor een optimale grip zorgt en een verstelbaar zitje dat in drie standen kan worden gekanteld voor optimaal comfort tijdens het slapen, rusten en zitten. De kinderwagen heeft een zonnescherm met ventilatiegaten, kijkvenster en uitklapbare zonneklep. Het scherm beschermt ook tegen UV-stralen (beschermingsfactor 50+). Een groot opbergvak voorzien van ritssluiting zorgt ervoor dat ouders alles kunnen meenemen wat ze nodig hebben.

Thule Sleek – bekroonde kinderwagen

De Thule Sleek werd dit jaar bekroond met een Red Dot Design Award. De jury was onder de indruk van zijn functionaliteit en van zijn tijdloze en elegante uitstraling. Deze kinderwagen heeft een lichtgewicht en eigentijds design, uitstekende wendbaarheid en superieur comfort voor ouder en kind. De Thule Sleek kan perfect worden aangepast aan de behoeften van het groeiende gezin. Een reiswieg, tweede zitje of autostoeltje toevoegen, het zitje omkeren naar voren of naar de ouders gericht. Eén, twee of zelfs drie kinderen meenemen, het kan allemaal met deze unieke kinderwagen. Net als alle andere Thule producten, werd ook de Thule Sleek getest onder extreme omstandigheden en voldoet hij aan de hoogste veiligheidseisen. De Thule Sleek is beschikbaar in vijf elegante en tijdloze kleuren.

De Thule Sleek is voor de consument verkrijgbaar vanaf juli 2018.

– advertorial –
thule sleek kleuren