thule urban glide 2 kinderwagen

Het Zweedse merk Thule vestigt zijn naam steeds meer op het gebied van kinderproducten. Na de introductie van diverse succesvolle producten in de afgelopen jaren, is het vooruitzicht voor 2018 ook weer veelbelovend. Thule introduceert onder andere de Thule Urban Glide 2, de doorontwikkeling van de Thule Urban Glide kinderwagen.

Thule Urban Glide 2: All-Terrain kinderwagen

Het moderne en lichtgewicht design maakt van de Thule Urban Glide 2 een perfecte All-Terrain kinderwagen voor actieve gezinnen die willen genieten van het buitenleven én ook in de stad goed uit de voeten willen kunnen. De Thule Urban Glide 2 heeft een aantal vernieuwingen, waaronder een geïntegreerde en met de hand bedienbare draairem en de mogelijkheid de peuterzitting volledig te verwijderen voor gebruik van de reiswieg.

thule urban glide zwart reiswiegDe kinderwagen heeft grote 16” luchtbanden, een geveerd frame voor comfort en een meebewegend voorwiel dat gemakkelijk door de straten stuurt en manoeuvreert en dat kan worden vastgezet als ouders gaan joggen of op oneffen terrein lopen. De kinderwagen ziet er ook nog eens geweldig uit. De eerste generatie kinderwagens heeft zelfs de Red Dot- en iF-design award ontvangen voor de combinatie van functionaliteit en uiterlijk.

De Thule Urban Glide 2 is speciaal ontwikkeld voor optimaal gebruiksgemak voor ouder en kind, de meest comfortabele ervaring voor zowel het doen van een boodschap, het joggen van het favoriete rondje of de perfecte reisgezel voor een vakantie. Het kindje ligt lekker voor een dutje onderweg dankzij een verstelbaar achteroverhellend zitje en een groot verstelbaar zonnescherm. In het grote opbergvak kan alles veilig en uit het zicht opgeborgen worden. De kinderwagen is bovendien heel eenvoudig met één hand compact op te vouwen voor het vervoeren of opbergen. De Thule Urban Glide 2 is verkrijgbaar in vier kleuren: Dark Shadow, Mars, Thule Blue en het zeer stijlvolle Black on Black.

Thule Urban Glide 2 Double

Deze kinderwagen voor alle terreinen is geschikt voor twee kinderen. Standaard heeft deze kinderwagen twee peuterzittingen en is optioneel aan één zijde uit te rusten met een reiswieg. De Thule Urban Glide 2 Double is verkrijgbaar in de kleur Jet Black.

Thule Glide 2: hardloopkinderwagen

Tegelijkertijd introduceert Thule ook de Thule Glide 2, opvolger van de Thule Glide hardloopwagen. Deze kinderwagen met een vast voorwiel is speciaal ontworpen voor sportieve ouders die met hun kleine willen hardlopen op verschillende terreinen: een leuke manier om met kinderen in de buitenlucht te zijn.
De Thule Glide 2 is uitgerust met slimme functies die zorgen dat kindjes zich comfortabel en veilig voelen, zoals een volledig verstelbare gevoerde gordel, verstelbaar zonnescherm en een gevoerde zitting die achterover kan worden gezet voor dutjes onderweg. Deze hardloopkinderwagen is verkrijgbaar in de kleur Jet Black.

Thule in National museum

Thule’s driewieler Urban Glide trok de aandacht van het Zweeds nationale museum (Nationalmuseum). De organisatie van dit museum is van mening dat de wandelwagen het moderne Zweedse ontwerp op zo’n manier representeert dat het in de permanente collecties van het museum voor eeuwig zal worden bewaard. Nationalmuseum is het grootste kunst- en designmuseum van Zweden en verantwoordelijk voor het verzamelen van kunst, handwerk en design. Wat het museum in hun verzameling opneemt, moet voor de eeuwigheid worden bewaard.

De Thule Urban Glide 2 en Thule Glide 2 zijn vanaf nu beschikbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 649,95. Meer informatie vind je op www.thule.com.