Thule, het outdoormerk uit Zweden, focust zich in de productcategorie ‘Active with Kids’ op ouders met een actieve lifestyle. De Thule Urban Glide 2 is onderdeel van deze categorie. De Urban Glide 2 is een allround sportieve kinderwagen die licht van gewicht is, elegant, maar toch veilig en stabiel. Deze kinderwagen is perfect voor een wandeling door de stad, maar ook voor ouders die graag hardlopen. Hij is geschikt voor twee kinderen en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Daarnaast is de Urban Glide ook verkrijgbaar in een variant die geschikt is voor één kindje.

Prettige features

De Thule Urban Glide 2 beschikt over features die prettig zijn voor zowel ouders als kinderen, zoals een verstelbare ergonomische stuurstang, een voetrem en een verstelbare zonnekap waar je doorheen kunt kijken zodat ouders hun kindjes kunnen thule urban glideblijven zien. Daarnaast heeft de wandelwagen een voorwiel dat vast te zetten is, maar ook als zwenkwiel kan worden gebruikt, achterwielophanging voor een soepele en comfortabele rit en een gewatteerd zitje dat te verstellen is tot een bijna horizontale slaappositie. De kinderwagen is met één hand op te vouwen en is compact op te bergen en te vervoeren.

 

Thule Bassinet voor baby’s

De Thule Urban Glide wordt aanbevolen voor rennen en wandelen op ruiger terrein wanneer je kind ouder is dan 6 maanden (je kind moet zelf zijn hoofdje omhoog kunnen houden) en tot 22kg. De Thule Bassinet, een wiegbak (voor baby’s tussen de 0-6 thule reiswiegmaanden) die je gemakkelijk op de Urban Glide kunt klikken, zorgt ervoor dat je zelfs met de jongste leden van de familie op pad kunt voor een mooie wandeling. Wanneer je de wiegbak niet gebruikt, is deze compact in te klappen.

Optionele accessoires zijn onder andere de adapter voor autostoeltjes van verschillende merken. Ook zijn er de Snack Tray, de Rain Cover en een Mesh Cover. De Thule Urban Glide 2 is te koop voor € 749,00. De adviesprijs voor de Thule Bassinet is €159,95).

www.thule.com