Nog even en het is weer tijd voor de nieuwe Kids World Days bij de Trade Mart Brussel op 9, 10 en 11 oktober. Daarbij gaat de organisatie verder op de reeds ingeslagen weg. Het bestaande aanbod wordt aangevuld met diverse gastexposanten. Daarnaast krijgen exposanten uit andere sectoren die al een showroom hebben de kans om deel te nemen aan deze Kids World Days. Business Unit Manager Lies Vandiest daarover: ‘Zo spelen we in op de branchevervaging en bevorderen we de synergie tussen de verschillende departementen!’

Meerwaarde

Een permanente stand op de Trade Mart Brussel biedt grote meerwaarde. Niet alleen stelt dit bezoekers in de gelegenheid de producten echt te zien en uit te proberen en kan er in alle rust deskundig uitleg worden gegeven, ook kunnen standhouders deelnemen aan belangrijke events. Eén van deze events zijn de belangrijke Kids World Days in voor- en najaar.

Kids World Days

Op de Kids World Days zijn alle retailers van harte welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op dat moment is ook het segment interieur open voor de nodige kruisbestuiving. De Trade Mart is uitstekend bereikbaar voor alle klanten uit België, Nederland en Luxemburg. Winkeliers zijn daarnaast natuurlijk ook welkom op alle laatste maandagen van de maand.

Een greep uit de exposanten op de Kids World Days:

Mamelou is distributeur van de merken: Sebra, kleine Giraf, Mamelou, Motorola, Vicks, Alecto, Braun en Jeso Cards.

Euromass is onder andere verdeler van de mooie merken: Tiny Love, Claensen’s Kids, Bébécar, Geuther en Simply Good

Op de stand van BabyMoov worden producten ontwikkeld die het dagelijks leven van ouders een beetje makkelijker maken. Daarvoor doet BabyMoov veel onderzoek bij moeders zelf. In het assortiment komen dit jaar verschillende nieuwe producten zoals een splinternieuw digitale luchtbevochtiger, de nieuwe generatie van keukenmachine Nutribaby+, een nacht steunriem en nog veel meer.

Interesse in deelname aan de Trade Mart Brussels in België? Bel voor meer informatie met Lies Vandiest 0032-2-4007400 of 0032-4-77745920, www.trademart.be.