mamaroo sleep wieg

Na het succes van de mamaRoo, die de wiegende beweging van de ouders nabootst om hun kindje te troosten, is er nu ook een wieg: de Mamaroo Sleep.

Snel in slaap vallen en langer slapen

Ouders verliezen wel meer dan zes weken slaap in het eerste jaar na de geboorte van hun kind. Slaap is dan ook een belangrijk pijnpunt voor ouders. Daarom ontwikkelde 4moms een uniek product: de mamaRoo Sleep. De natuurlijke bewegingen van deze wieg helpen baby’s in slaap vallen en langer te slapen. De mamaRoo sleep heeft 5 unieke bewegingen en 5 snelheden en bevat ook vier ingebouwde bijgeluiden (regen, oceaan, ventilator en een sussend geluid). mamaRoo sleep heeft een touch screen en is te bedienen met een app met timerfunctie die kan worden gebruikt om een ​​routine voor het slapen in te stellen.

Veilig slapen in mamaRoo wieg

Het matras is volgens de veilig slapen richtlijnen vlak en stevig en wordt geleverd met een strak hoeslakentje. Door de zijkanten van air-mesh is er goede ventilatie en kan de baby vanuit het ouderlijk bed in de gaten worden gehouden. Prettig is de in hoogte verstelbaarheid. Dit najaar verkrijgbaar in de Benelux en Frankrijk!

Meer informatie op: 4moms.nl

mamaroo sleep wieg
mamaroo sleep wieg