Abonneren

BabyWereld is hét vakblad voor professionals in de baby- en kindermarkt in Nederland en België. BabyWereld verschijnt vier keer per jaar (in maart, juni, september en december) en is bestemd voor eigenaren en medewerkers van babyspeciaalzaken, kinderwinkels, lifestyle winkels en concept stores met babyproducten, inkopers van grootwinkelbedrijven, fabrikanten, leveranciers, kraamzorgorganisaties, babyconsulenten, draagconsulenten etc. Kortom: iedereen die professioneel geïnteresseerd is in babyproducten!

Wat tref je aan in BabyWereld?

In BabyWereld lees je alles over nieuwe producten voor baby’s, dreumesen en peuters, nationaal en internationaal beursnieuws en de meest recente ontwikkelingen over bijvoorbeeld veiligheid en nieuwe normen en natuurlijk het laatste nieuws over de Baby Innovation Award, de verkiezing die door BabyWereld georganiseerd wordt. Maar ook: reportages over babyshops en fabrikanten, informatie over bedrijfsvoering, diverse columns en ieder nummer een interessant thema.

Gratis voor retailers

Ben je een retailer in de Benelux? Dan ontvang je BabyWereld van ons gratis. Voor andere abonnementen vragen we slechts een vergoeding voor de portikosten, te weten 19,- per jaar (excl. 6% BTW). Voor Belgische abonnees is dit 35,- per jaar, voor buitenland overig 49,- per jaar. Liever eerst een proefnummer inzien? Bekijk dan eerst de bladerbare PDF. Abonneren kan snel en eenvoudig door onderstaand formulier. Een tweede abonnement op hetzelfde adres voor collega’s is ook mogelijk, de kosten zijn 7,50 voor een tweede en volgend abonnement. Abonnees ontvangen automatisch de online nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes helemaal GRATIS!

Een nummer nabestellen

Je kunt bij ons verschenen nummers nabestellen. Maak per nummer 8,- over naar girorekening NL67INGB 0008489321 t.n.v. BabyWereld B.V. met vermelding proefnummer of bepaalde editie. Vergeet de adresgegevens niet. Na ontvangst sturen wij het gewenste nummer toe.

Abonnement

  • Dank voor het aanmelden en welkom als abonnee! U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving.