BabyWiki

Word zelf een babyprofessional met deze BabyWiki! Als zwangere, jonge moeder of vader word je overspoeld met informatie en emotieverhalen. Maar wat is nu echt nuttig om te weten? In deze BabyWiki vind je praktische informatie bestemd voor (aanstaande) ouders en verzorgers. Geen emo-verhalen maar functionele informatie met een kritische blik waar je echt wat aan hebt voor, tijdens of na je zwangerschap. Alle BabyWiki artikelen zijn geschreven vanuit de deskundigheid van de hoofdredactie van het vakmedium BabyWereld voor babyprofessionals in de Benelux.

Deskundige informatie over babyspullen en babyuitzet

Door onze achtergrond en ons netwerk zijn we goed op de hoogte van de laatste richtlijnen en veiligheidsnormen. In BabyWiki leggen we babybegrippen helder aan je uit en geven we tips voor het kopen van babyspullen zoals een kinderwagen, autostoeltje, ledikant, kinderstoel, speelgoed, draagzak, babyfles, etc. Zo kun je straks goed geïnformeerd je babyuitzet bij elkaar shoppen.

We maken van jou een babydeskundige

Verder gaan we met BabyWiki dieper in op belangrijke onderwerpen zoals: cosleeping, wasbare en wegwerpluiers, TOG waarden, huilbaby, verzorging, giftige stoffen, veiligheid, borst- en flesvoeding. En we hebben de ultieme baby uitzetlijst voor je samengesteld. De redactie werkt hard om deze BabyWiki verder aan te vullen met onderwerpen die je niet gemakkelijk kunt vinden. Ons doel is om van jou een deskundige te maken zodat je de zwangerschap, kraamtijd, het moeder- en vaderschap met vertrouwen tegemoet kunt zien!