Over BabyWereld2019-02-28T20:16:45+00:00

Over BabyWereld

cover babywereldAl meer dan 20 jaar is BabyWereld hét kenniscentrum voor professionals in de babybranche. Via onze media (vakblad, website, nieuwsbrieven en Linkedin) bereiken we retailers, fabrikanten en andere professionals in de babybranche.

BabyWereld is het enige vakblad voor babyspeciaalzaken en iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in baby- en kinderproducten. Dit informatieve en trendy vakblad biedt veel inspiratie voor retailers van een fysieke winkels en webwinkels, inkopers, fabrikanten en leveranciers. BabyWereld verschijnt vier keer per jaar en staat vol met de nieuwste baby- en peuterproducten, nationaal en internationaal nieuws over beurzen, boeiende reportages, prikkelende columns en praktische achtergrondartikelen.

BabyWereld kent de baby- en kindermarkt als geen ander, speelt internationaal een belangrijke rol een heeft een lezersbereik om trots op te zijn. Uit een onderzoek gehouden door Van Es blijk dat maar liefst 51% van de respondenten BabyWereld als meest gelezen en spontaan genoemd vakblad in deze branche noemt. Daarvan leest 88% het vakblad grotendeels of helemaal.

babywereld inhoud

HET TEAM VAN BABYWERELD

Carola Siksma – Ruiters, hoofdredacteur

Carola-Siksma-Ruiters-Babytrendwatcher

In 2000 besloot Carola een flinke dosis lef te combineren met haar ervaring in de uitgeverswereld. Ze bouwde de bestaande titel BabyWereld uit tot een vakblad van formaat tot de belangrijkste informatiebron voor retailers, fabrikanten en leveranciers in de babybranche in Nederland en België.

Tevens is ze voorzitter van de Baby Innovation Award verkiezing en zit ze in de jury van de internationale Innovation Award voor babyproducte verbonden aan Kind + Jugend. Ze is zes jaar voorzitter geweest van de BCMI, Baby Care Magazines International, de internationale vakbladenorganisatie. Carola beschikt over een uitgebreide kennis en inzicht in de nieuwste ontwikkelingen in de branche en mag worden gezien als autoriteit op het gebied van babyproducten. In 2005 werd onder haar hoede het consumentenmagazine en de website BabyStuf gelanceerd. Carola blogt over bijzonder babynieuws op www.babytrendwatcher.nl .

Trix Traudes, tekstcorrector en projectmanager

Trix-Traudes-web

Trix Traudes is sinds de oprichting betrokken bij BabyWereld. Haar achtergrond in het onderwijs en bestuurswezen komt hier goed van pas. Als een pietje precies redigeert ze door collega’s geschreven teksten, doet research en schrijft ook zelf achtergrondartikelen. Tevens is ze projectmanager van de Baby Innovation Award verkiezing.

babywereld vakblad abonneren