Over BabyTrendWatcher

Hoe innovatief is de babymarkt? Enorm! Per jaar worden honderden producten gelanceerd. Als hoofdredacteur en organisator van de Baby Innovation Award verkiezing, jurylid van Kind + Jugend en internationaal beursbezoeker zie ik heel wat producten langskomen. Via mijn babytrendwatcher blog hou ik je op de hoogte van het laatste nieuws en trends.

Meet & Greet in de babymarkt

Ben je een fabrikant of zoek je hulp bij je productintroductie? Of wil je in contact komen met deskundigen in de babymarkt in de Benelux? Misschien ben je op zoek naar overnamekandidaten voor een bedrijf of merk? Ik breng je graag in contact met de juiste personen, of het nu gaat om ontwerpers, belangrijke online retailers, fabrikanten, distributeurs, veiligheidsexperts etc. Ik help je graag verder!

carola siksma ruiters

Carola Siksma-Ruiters

Over Carola

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de babymarkt als uitgever en hoofdredacteur van het enige en alom bekende vakblad BabyWereld dat wordt gedistribueerd in de Benelux, bij kraamzorg organisaties en op toonaangevende beurzen. Nationaal en internationaal heb ik een omvangrijk netwerk opgebouwd en ik ben bekend met de nieuwste merken, productontwikkelingen en beurzen. Tevens ben ik oprichter en organisator van de Baby Innovation Award verkiezing in Nederland en België, een belangrijk jaarlijks event én een springplank voor nieuwe merken en producten. Daarnaast ben ik lid van Baby Care Magazines International, een internationale organisatie voor de business to business babymarkt wereldwijd. Voor de Kind + Jugend beurs ben ik zes jaar voorzitter geweest voor de verkiezing, momenteel ben ik als jurylid aan deze organisatie verbonden.

Kortom, ben je op zoek naar iemand die de markt op zijn duimpje kent? Ik geef je graag advies over deze bijzondere, innovatieve en verrassende markt!

BabyWereld advertentie