Advies over de babymarkt

Wil je advies over de babymarkt? Maak kennis met uitgever en hoofdredacteur Carola Siksma-Ruiters. Vanaf 2000 heeft zij een groot netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland:

  • Ze nam in 2000 de vakbladtitel BABYWERELD over en maakte er een medium van formaat van dat door professionals in de babymarkt wordt geraadpleegd in Nederland, België en over de grenzen (retail, distributie, inkoop en kraamzorgorganisaties).
  • Ze is voorzitter en organisator van de BABY INNOVATION AWARD verkiezing. Na de start in 2003 is deze verkiezing uitgegroeid tot een toonaangevend, jaarlijks evenement voor vakhandel en consumenten. Deelnemers maken kans op een Award in diverse productcategorieën, de Green Award en de Design Award.
Carola Siksma Ruiters
  • Ze is lid van BABY CARE MAGAZINES INTERNATIONAL, een overkoepelende organisatie waarbij de internationale vakpers is aangesloten. Van deze organisatie is ze ook zes jaar voorzitter geweest. Ze is ook jurylid van de internationale Baby Innovation Award verkiezing van Kind + Jugend.
  • Voor aanstaande en jonge ouders richtte Carola in 2006 de website en catalogus BABYSTUF.NL op, vol met de laatste trends op het gebied van baby- en kinderproducten. In 2012 werd de ommezwaai gemaakt naar online, aangevuld met een jaarlijks Trendmagazine in print en online met de nieuwste babyproducten, achtergrondinformatie, interviews met deskundigen, inspiratietips voor de babykamer, etc.
  • Regelmatig blogt ze over nieuws in de babymarkt met haar blog BABYTRENDWATCHER.NL

Advies over de babymarkt

Kortom: zoek je iemand die de babymarkt van haver tot gort kent, dan geeft Carola je graag advies op maat over deze bijzondere, innovatieve en steeds veranderende babymarkt. Of het gaat over het lanceren van een nieuw merk, informatie over fysieke en/of online winkels, branding van een product richting vakhandel of consumenten, het leggen van contacten in de markt, of over babytrends, ze helpt je graag op weg!

Neem contact met op met Carola

 

streamer einstein