Op 21 en 22 augustus vindt alweer de achtste editie van showUP plaats! showUP is een inspirerende vakbeurs voor Home, Gift & Kids. Meer dan 200 deelnemers tonen hun nieuwste collecties op het gebied van wonen, koken, gifts & gadgets, kids, stationary, lifestyle en kadoboeken.
De afgelopen drie jaar heeft showUP zich ontwikkeld tot de toonaangevende vakbeurs in zijn segment. Het event wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer, vlakbij Schiphol. De grote glazen hal past perfect bij het concept van showUP; nieuw, fris en helder.

Er is veel aandacht voor de ‘look & feel’ en er is een bijzondere mix van deelnemers. Bekende merken uit binnen- en buitenland staan zij aan zij met nieuwe labels en jong ontwerptalent. showUP is een niet te missen inkoopbeurs voor inkopers van conceptstores, woonwinkels, kinderwinkels, warenhuizen en museumwinkels. Kijk voor het overzicht van de deelnemers op www.showupbrands.com.

growUP voor baby & kids

Sinds afgelopen editie heeft showUP een speciaal deel voor merken met baby en kids items. Het is een mooie selectie merknamen uit binnen- en buitenland met bijzondere cadeauartikelen, meubels en decoratie voor de kinderkamer, knuffels en speelgoed. Merken als Global Affairs, Kik Kid, Lodger, Noodoll en Roomblush zijn enkele merken die van de partij zijn.
Op 17 december 2016 is het 100 jaar geleden dat Fiep Westendorp werd geboren maar het werk van de illustratrice is nog altijd springlevend. Op showUP wordt een collectie van producten met illustraties van Fiep Westendorp gepresenteerd zoals behang voor de kinderkamer van Kek Amsterdam en kleurplaten van Very Mappy.

listenUP

Ook dit jaar biedt showUP extra inspiratie met een lezingenprogramma onder de noemer listenUP. Met interessante presentaties over trends en nieuwe ontwikkelingen in de markt door Marie Gon, Buro Jan Trendman en Kirsten Jassies.

startUP@showUP

showUP selecteert elke keer acht startende bedrijven en/of ontwerpers die zich gezamenlijk presenteren onder de naam startUP@showUP. Dit keer zijn onder andere geselecteerd The Lampster en Sweet Heroes, knuffels die je kunt inkleuren en schoonwassen.

Facts

Openingstijden:
zondag 21 augustus 2016 10:00-18:00
maandag 22 augustus 2016 10:00-18:00
Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, Vijfhuizen (naast Schiphol)
www.showup.nl