aeromoov travel cot

Het moment waarop je als ouder je baby voor het eerst vasthoudt, is het begin van een echt avontuur. Je kindje gaat overal mee, want elke ervaring is belangrijk. Onder het merk AeroMoov ontwikkelt het Belgische bedrijf QLEVR, dat ook de merken Puckababy en AeroSleep onder zijn vleugels heeft, absolute must-haves voor ouders on the go.

Instant Travel Cot

Geen enkel campingbed geeft ouders én hun baby een beter gevoel dan het Instant Travel Cot van AeroMoov. Het is de ultieme reispartner voor een zorgeloze vakantie of een heerlijke dagtrip. De Instant Travel Cot is in de eerste plaats erg compact en ongelooflijk licht. Je kan het bedje met gemak inladen in een auto die eigenlijk, strikt genomen, al compleet volgeladen is met een arsenaal aan babyspullen. Eens op de bestemming is het bed opzetten ook een fluitje van een cent. Meer dan twee seconden heb je daar niet voor nodig. En als je ’t wil opvouwen gaat dat net zo makkelijk en net zo snel.

Campingbedje met slimme oplossingen

Het Instant campingbedje zit ook vol met slimme oplossingen die het leven van de ouders echt makkelijker maken. Zo kan een baby tot 2 maanden op het hogere tussenniveau liggen, waardoor je minder diep hoeft te bukken, en zijn er onderaan het bedje uitsparingen voorzien waar je je voeten kan zetten. Dit spaart je rug! Andere voordelen van de AeroMoov Travel Cot zijn de waterdichte bodem (handig voor op nat gras of zand) en handige accessoires zoals een muggennet, een UV50+ zonnescherm en veel meer.

AeroMoov Air Layer

Voor uitstapjes in het binnenland of reizen richting een warmer buitenland kan je rekenen op de AeroMoov Air Layer. De Air Layer is een makkelijk en slim product dat kinderen in hun autozitje én in de buggy lekker koel houdt. Dankzij de speciale 3D-luchtlaag zorgt ze ervoor dat de lucht goed kan circuleren aan het rugje en de beentjes, waardoor warmte en vocht geen vrij spel krijgen. Deze 3D-technologie is uitgebreid wetenschappelijk getest door onafhankelijke onderzoekscentra en proefondervindelijk als zeer goed beoordeeld door ouders en kindjes overal. De Air Layer is verkrijgbaar voor alle autostoelen groep 0, 1 en 2/3, en voor in de buggy.

Meer informatie vind je op aeromoov.com

aeromoov
aeromoov air layer
aeromoov air layer
aeromoov air layer