aerosleep babymatras

AeroSleep is een pionier in de ontwikkeling van veilige slaapproducten voor baby’s. De matrasbeschermer was hun eerste pronkstuk. Nu wordt de collectie uitgebreid met 2 gloednieuwe Premium matrassen om de symptomen van reflux aan te pakken: Evolution Premium en een milieuvriendelijke variant Ecolution Premium.

Betere nachtrust voor baby’s met reflux

Bij hun onderzoek naar relevante en veilige slaapoplossingen ontdekte Aerosleep dat bij de grootste meerderheid van alle baby’s reflux voor heel wat slaapproblemen zorgt. ‘Baby’s die last hebben van reflux moeten ook van een goede nachtrust kunnen genieten! Met dat doel voor ogen ontwikkelde AeroSleep een nieuwe Premium matrassencollectie.

Premium Packs

De Premium collectie bestaat uit 2 matraspakketten: Evolution Premium en Ecolution Premium, beide inclusief 3D matrasbeschermer. Met deze matraspakketten zijn ouders zeker van de meest complete slaapoplossing, want naast een optimale rugondersteuning en een veilige nachtrust, bieden ze ook een oplossing voor baby’s met reflux. De matrassen zijn gemakkelijk tot een licht hellend oppervlak om te vormen, wat de symptomen van reflux sterk vermindert.

Bij de Evolution Premium bestaat de kern uit koudschuim, bij de Ecolution Premium is de kern gemaakt van een ecologisch schuim (KAPUA schuim).

Duurzame innovaties in babymatrassen

Bij de ontwikkeling van de Ecolution en de Ecolution Premium matraspakketten werden de meest geavanceerde technologieën toegepast die de impact op het milieu zo minimaal mogelijk houden. Zowel de kern uit KAPUA schuim als de matrashoes uit tencel werden op een ecologische manier en met milieuvriendelijke materialen gemaakt. En dat is niet de enige duurzame innovatie. Bij de uitbreiding van het AeroSleep matrassengamma horen ook nieuwe, duurzame verpakkingen. Alle matrassen worden nu samengeperst, opgerold en samen met de matrasbeschermer in kartonnen dozen verpakt. Op die manier worden er geen plastic draagzakken meer gebruikt en is er minder transport nodig om de matraspakketten te verdelen.

Complete slaapoplossing

De nieuwe Premium matrassencollectie draagt bij tot de meest complete en veilige slaapoplossing die AeroSleep vandaag aanbiedt. Dat gaat van matraspakketten tot hoeslakens, bedomranders en zelfs hoofdkussens. Dankzij de 3D-honingraatstructuur in de AeroSleep matrasbeschermers, hoofdkussens en bedomranders kunnen baby’s altijd vrij ademen in de meest hygiënische omstandigheden.

De matraspakketten inclusief matrasbeschermer vormen samen met een AeroSleep hoeslaken de SafeSleep combinatie. Dankzij zijn kleine perforaties garandeert het hoeslakentje de maximale luchtdoorlaatbaarheid van de matrasbeschermer.

aerosleep.com

AeroSleep_Ecolution Premium babymatras
AeroSleep_Ecolution Premium Anti-reflux
AeroSleep_Evolution Premium babymatras
AeroSleep_Evolution Premium Anti-reflux babymatras