babyfoon alecto dvm 200

De DVM-200 heeft alles wat ouders van een babyfoon verlangen. Perfect beeld en geluid van hun kindje wanneer zij dat willen. Dankzij de infraroodcamera - die vanaf de ouderunit op afstand kan bewegen - hebben ouders de beschikking over nachtzicht en zien ze dus ook beelden van hun kindje als hij of zij in een donkere kamer slaapt. In- en uitzoomen kan ook en dat is prettig bij een kindje dat niet graag stil ligt.

Babyfoon met lekker groot scherm

De DVM-200 heeft een lekker groot scherm van maar liefst 4,3 inch, oftewel 11 centimeter. Deze kan worden aangezet om even te kijken of alles goed gaat. Huilt het kindje? Dan springt het scherm vanzelf aan. Naast live beelden geeft de camera ook aan hoe warm het in het slaapkamertje is.

100% Storingsvrij

Omdat de verbinding digitaal is kunnen ouders er gerust op zijn dat het systeem 100% storingsvrij is. Mocht er iets aan de hand zijn en de baby kan niet slapen, dan kan via de ouderunit worden terug gepraat om het kind gerust te stellen. Of ze schakelen op afstand een van de meegeleverde slaapliedjes in.

Uit te breiden met extra babyunits

De ouderunit van de DVM-200 babyfoon met camera is gemakkelijk uit te breiden met extra babyunits/camera’s die zowel handmatig of op afstand te bewegen zijn. Al die verschillende camera’s zijn vanaf het moederscherm te monitoren, achter elkaar of tegelijkertijd. Dat is bijvoorbeeld handig als ouders hun kindje uit verschillende gezichtspunten willen bekijken of als hun kind op verschillende plaatsen slaapt. Maar ook als er meerdere kleine kindjes in verschillende ruimtes in de gaten moeten worden gehouden, of bij gezinsuitbreiding. Deze camera’s bieden precies dezelfde mogelijkheden zoals inzoomen, temperatuurweergave en terugspreken.

alectobaby.nl

babyfoon alecto dvm 200
babyfoon alecto dvm 200