Op zoek naar een complete, kwalitatieve buggy die ook zeer compact kan worden opgevouwen? De B-genius reversible stroller heeft het allemaal! In opgevouwen staat meet de B-genius reversible stroller slechts 47 x 43 x 23 cm en past daarmee in een rugzak!

Met zijn 6,35 kilo nemen ouders deze buggy overal moeiteloos mee naar toe. Qua gewicht is deze buggy een goede reisgenoot in de auto, openbaar vervoer of in het vliegtuig. B-genius kan zonder problemen als handbagage worden meegenomen en staat rechtop als deze is opgevouwen.

B genius omkeerbare buggy

Complete en multifunctionele buggy

De B-genius reversible stroller blinkt uit door zijn compleetheid en multifunctionaliteit. Op het stevige aluminium frame zit een comfortabel, omkeerbaar zitje. Voor extra comfort zorgt de verstelbare rugleuning die tot 170 graden vlak kan worden gezet en daarmee houdt B-genius rekening met groeiende babyruggetjes en talloze babydutjes. De achterzijde van de rugleuning is voorzien van een groot ventilatievenster; om door te kijken maar ook om ervoor te zorgen dat kleintjes het tijdens warme zomerdagen niet te warm krijgen. Met extra verkrijgbare adapters bevestigen ouders in een handomdraai een Maxi-Cosi autostoeltje op de buggy als extra vervoersmethode.

Geleverd met veel extra’s

Deze buggy wordt geleverd met veel extra’s zoals een verstelbare voetensteun, afneembaar steunkussen, een zonnekap en afneembare veiligheidsbeugel. Ook het muggennet, de regenhoes een kit voor tweezijdige gebruik van het zitje en een transporttas zijn inclusief! Er zijn zelfs adapters beschikbaar om twee wagens met elkaar te verbinden.

Verkrijgbaar met lichtgrijze of donkergrijze bekleding op een zwart frame en geschikt voor gebruik tot 18 kilo.

Voor meer informatie: chamo.be

B genius omkeerbare buggy
B genius omkeerbare buggy
B genius omkeerbare buggy
B genius omkeerbare buggy