De nieuwe Pink & Blue vakbeurs belooft dit najaar een spektakel te worden dat u niet mag missen. Niet alleen wordt er samengewerkt met de Trade Mart Utrecht die een grote know how heeft op het gebied van beurzen en marketing, maar ook is er een compleet nieuw concept bedacht. Speciaal voor de vijftigste editie is de skyline uit New York ingevlogen maar ook trends uit de Big Apple en andere wereldsteden.

Een bezoek aan deze editie brengt u dus in New Yorkse sferen, van SoHo tot China Town, van Broadway tot Upper Manhattan en van Little Italy tot Greenwich Village. Hier zullen inkopers van stenen en internet shops, journalisten en trendy bloggers in contact komen met uw producten en voor exposure zorgen.

Een vakbeurs blijft de uitgelezen gelegenheid om inkopers weloverwogen keuzes te laten maken. Door deel te nemen aan Pink & Blue stelt u bezoekers in de gelegenheid uw producten daadwerkelijk te zien en in handen te hebben. Bovendien is de bezoeker in één keer weer helemaal ‘bij’. Een ‘must’ voor merken en bedrijven met een eigen visie op baby- en kinderproducten, die opereren in het midden en hoog segment. Voor meer informatie service@jaarbeurs.nl

De Pink & Blue nieuwe stijl zal worden gehouden op 6 en 7 oktober a.s.