baby on the move

Steeds meer gezinnen zoeken het avontuur op. Ze trekken er samen op uit, zoeken rust in de natuur of ontdekken bruisende steden. Baby on the Move ontwikkelt producten die grote en kleine avonturen van actieve gezinnen comfortabeler maken, of het nu gaat over een familiebezoek, een gezellige terrasje, een citytrip of een verre vakantie. Baby on the Move producten zijn ecologisch, kwalitatief en worden op sociaal verantwoorde manier geproduceerd.

Yummy Bag voor het bewaren van voeding

Yummy Bags zijn een goede oplossing om kostbare moedermelk te bewaren op een praktische, duurzame en plasticvrije manier. De Yummy Bag is volledig lekvrij dankzij zijn speciale sluiting. Hij staat op zichzelf waardoor je hem eenvoudig kan vullen en is door zijn vorm ook handig uit te gieten, zonder knoeien! Bovendien kan je de Yummy Bags invriezen, opwarmen in kokend water of in de microgolfoven én zijn ze vaatwasbestendig. Ze bevatten perfecte porties voor onderweg en hebben een handig doorkijkvenster met maattabel waarop geschreven kan worden. De Yummy Bag groeit mee met het gezin. Babyhapjes, fruit en groenten, koekjes, yoghurt, soep, maaltijdrestjes en schoolsnacks, alles kan zorgeloos worden bewaard en meegenomen in de Yummy Bags. Ongebruikt kan deze handig worden opgerold.
De eindeloos herbruikbare Yummy Bag is het perfecte alternatief voor wegwerpplastic. Hij is gemaakt van 100% voedsel-veilige silicone. Hij werd uitvoerig getest volgens Europese en Amerikaanse normen.

Nursing Cover voor het discreet geven van borstvoeding

Met de Baby on the Move Nursing Cover is het handig om waar dan ook borstvoeding te geven. De voedingsdoek creëert een knusse, prikkelvrije cocon zodat kindjes zonder afleiding kunnen drinken. Daarnaast zorgt de openstaande halslijn ervoor dat het intieme oogcontact met het kindje behouden blijft en kan je makkelijk zien of het kindje nog goed aanligt. Het verstelbare halslint houdt alles op zijn plaats en biedt extra bewegingsvrijheid en privacy aan mama’s, ook tijdens het afkolven. De borstvoedingsdoek is gemaakt van 100% met de hand geplukt ecologisch Peruaans Pima katoen. Pima katoen is een luxe katoensoort die extra lange vezels heeft waardoor de stof extreem zacht, soepel, ademend, hypoallergeen maar ook duurzaam is.

Baby on the Move is een Belgisch merk, opgericht door Sarah en Mikaël. Ze halen inspiratie uit hun persoonlijke reisverhalen die ze samen met hun 3 kinderen beleven. Volg hun verhaal om op de hoogte te blijven van hun nieuwe producten in het najaar.

Meer informatie kun je vinden op babyonthemove.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

baby on the move yummy bag
baby on the move yummy bag
baby on the move yummy bag
baby on the move