draagzak baby

Is er een baby geboren dan hoeft dat geen belemmering te zijn voor een actief familieleven! De nieuwste BabyBjörn Move biedt volop steun en comfort voor ouder en baby en is de perfecte oplossing om samen op pad te gaan.

Draagzak BabyBjörn Move biedt steun en comfort

De nieuwe BabyBjörn Move biedt goede steun en comfort aan de baby maar ook aan de drager. De ingebouwde rugsteun, lendesteun en gevoerde schouderbanden zorgen voor een betere gewichtsverdeling en nog meer comfort.

Ergonomisch dragen

Qua ergonomie voldoet de BabyBjörn Move aan alle eisen: de drager heeft een breed zitgedeelte dat kan worden verbreed naarmate de baby groeit voor de juiste ergonomische houding. De robuuste hoofd- en neksteun biedt goede ondersteuning en kan net zoals het beengedeelte, de banden en het zitgedeelte individueel worden ingesteld. Zo krijgt de baby altijd de juiste ondersteuning en zit deze comfortabel. Niet voor niets is de drager helemaal goedgekeurd door het International Hip Dysplasia Iinstitute!

Gebruiksvriendelijk

Babydrager Move heeft weinig verstelbare onderdelen en heeft een tweedelig ontwerp, zodat deze gemakkelijk om en af kan worden gedaan. De baby kan naar wens met het gezicht naar de drager toe of van van de drager af worden gedragen. Ook handig: de draagzak is zonder hulp te verstellen en kan eenmaal ingesteld eenvoudig worden om- en afgedaan.

Gemaakt van unieke, ventilerende 3D Mesh

BabyBjörn Move is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit 3D Mesh bestaande uit 3 lagen. In plaats van een te warme vulling bestaat de middelste laag uit een fijne, één-vezelige draad. Hierdoor heeft de draagzak de stabiliteit van een vulling, maar met een goede luchtdoorlating, zodat deze altijd luchtig en koel blijft als de baby wordt gedragen. De stof droogt snel na een wasbeurt of regenbui en voelt zacht en comfortabel aan op baby’s huidje. De stof voldoet aan de standaard Oeko-Tex Standard 100, klasse 1 voor babyproducten. Daarnaast zorgt de 3D Meshstof voor een moderne, sportieve look!

Slapende baby eenvoudig uit de draagzak te tillen

Valt de baby in de drager in slaap? Geen probleem! Het hele voorste gedeelte kan gemakkelijk worden losgemaakt waarna de baby uit de drager kan worden gehaald voor een slaapje. Ouders kunnen hun harnas als een gilet aanhouden, wordt de baby weer wakker, dan kan het voorste gedeelte snel opnieuw aan het harnas worden vastgeklikt.

Geschikt vanaf pasgeboren en groeit met je baby mee

Draagzak Move is geschikt voor pasgeboren baby’s (min. 3,2 kg), en kan gebruikt worden zonder inzetstuk voor pasgeboren baby’s. Naarmate de baby groter wordt, kunnen de grootte van de hoofdsteun, de beenopeningen en de lengte van de draagzak worden aangepast. De draagzak is geschikt voor kinderen tot ongeveer 15 maanden (max. 12 kg), of totdat het kindje begint te lopen.

Draagzak Move voldoet aan de Europese norm EN 13209-2:2015 en de Amerikaanse veiligheidsnorm ASTM F2236 voor draagzakken. Verkrijgbaar in drie kleuren: antraciet, grijs en saliegroen.

babybjorn.eu

babybjorn draagzak move
babybjorn draagzak move
babybjorn draagzak move