BabyBjorn draagzak Harmony

BabyBjörn viert haar 60ste verjaardag met de geweldige nieuwe Harmony draagzak; een ergonomische draagzak van zachte mesh met jersey details die het dragen voor ouder en baby supercomfortabel maakt.

Comfortabel voor baby en drager

Als ouder kun je rekenen op alle comfort zelfs als je de baby lang wilt dragen. Dit komt door de ergonomische en drukverlagende heupriem, de gevoerde lendensteun die de rug ontlast en de brede gevoerde schouderbanden. Het maakt ook niet uit welk lichaamstype je hebt, je kunt deze drager aanpassen aan ieder lichaam voor talloze, comfortabele wandelingen.

Een draagzak die met je kindje meegroeit!

Je kindje groeit snel, daarom heeft draagzak Harmony twee hoogtes: één voor pasgeboren baby’s en één voor oudere baby’s. Voor pasgeboren baby’s heb je geen inzetstuk nodig, dus geen gedoe met losse inzetstukken. Naarmate je kindje groeit kun je draagzak BabyBjörn Harmony eenvoudig verstellen. De flexibele hoofdsteun houdt je baby’s hoofdje goed in positie, of het nu gaat om een pasgeboren baby of een dreumes. Oudere kindjes vinden het vaak prettig om van de ouder af te kijken. In draakzak Harmony kunnen ouder hun kindje op 2 manieren dragen, naar zich toekijken, of van zich af kijkend, de wijde wereld in.

BabyBjörn Harmony: gemaakt van luchtige 3D-mesh

De 3D-mesh is niet alleen zeer zacht maar biedt de juiste steun voor baby’s ruggetje, nekje en heupjes. 3D-mesh heeft bovendien de eigenschap dat het luchtig en ademend is, en dat betekent dat jij en je baby altijd heerlijk koel blijven. Ook na een wasbeurt is draagzak Harmony zo weer droog.

Heupvriendelijk en OEKO-TEX Standaard 100

De materialen voldoen aan de OEKO-TEX Standaard 100, klasse 1 voor babyproducten. Dit betekent dat de stoffen veilig zijn voor je baby’s tere huid. Het International Hip Dysplasia Institute erkent draagzak Harmony als heupvriendelijk. Voor het innovatieve ontwerp ontving BabyBjörn Harmony de Red Dot Award, een belangrijke designprijs.

Draagzak Harmony is verkrijgbaar in zilver, antraciet en marineblauw voor 220 euro.
Bekijk meer op babybjorn.com

Over BabyBjörn

BabyBjörn is een familiebedrijf uit Zweden opgericht in 1961. Al sinds het begin van de jaren 70 ontwerpt, ontwikkelt en produceert BabyBjörn draagzakken voor ouders en hun kinderen. De oprichters hadden al snel door dat een babydrager een must is voor de hechting tussen ouder en kind. Bovendien heb je als ouder altijd je handen vrij terwijl je een baby toch dicht bij je kunt houden, een betere plek voor baby’s is er niet. BabyBjörn legt de nadruk altijd op veiligheid en een goede ergonomie en werkt daarvoor nauw samen met eigen testteams en medische experts.

Bekijk meer nieuwe babyspullen

BabyBjorn draagzak Harmony
BabyBjorn draagzak Harmony
BabyBjorn draagzak Harmony
BabyBjorn draagzak Harmony