BabyBjorn draagzak landscape

Dit voorjaar lanceert BabyBjörn haar nieuwe collectie Landscape voor wipstoel Bliss en draagzak Mini. Het Noordelijke landschap, de stilte en mystiek was ditmaal de inspiratiebron voor het designteam van BabyBjörn.

Speciaal dessin voor de reis die jij als jonge ouder gaat maken

Deze nieuwe, landschappelijke print van BabyBjörn is met de hand ontworpen met behulp van waterverf en gescheurd papier. Niet alleen is dit ontwerp een ode aan de spectaculaire landschappen in het Noorden maar ook aan de avontuurlijke reis die jij als jonge ouder gaat beginnen als je baby is geboren! Dit unieke Landscape dessin is toegepast op de populaire wipstoel Bliss en draagzak Mini van BabyBjörn.

Draagzak Mini van BabyBjörn: perfect voor het eerste jaar

Ken je draagzak Mini van BabyBjörn al? Deze kleine en gebruiksvriendelijke draagzak kun je gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer één jaar oud is. Het is een ideale draagzak waarbij je de baby veilig en hoog op de borst draagt, zodat deze jouw hartslag goed kan voelen. Er zitten maar een paar gespen aan de BabyBjörn draagzak Mini, dus dat betekent dat je ‘m snel en eenvoudig aan en uit kunt doen zonder hulp van anderen.

Waarom kiezen voor draagzak Mini van BabyBjörn

Draagzak Mini is ideaal om je baby even kort in te dragen, in slaap te wiegen of gerust te stellen. Hij heeft twee draagposities aan de voorzijde. Valt je kindje in slaap dan open je het voorste deel en kun je je kindje er gemakkelijk uithalen om in zijn of haar bedje te leggen. Het materiaal is zacht en voelt aangenaam aan. De draagzak is comfortabel voor jou als drager maar ook voor je baby. Daarnaast biedt draagzak Mini van BabyBjörn uitstekende ondersteuning voor je kindje. De verstelbare hoofdsteun zorgt voor extra steun van het hoofd en nekje van je baby. De maat en de hoofdsteun zijn verstelbaar, zo groeit draagzak Mini met je kindje mee!

BabyBjorn draagzak landscape

BabyBjörn wipstoel Bliss voor natuurlijk schommelen

Wipstoeltje Bliss van BabyBjörn is een fijne plek waar je je kindje even in kunt zetten om te spelen of te rusten. Terwijl jij even bezig bent aan tafel of in de keuken is je kindje altijd bij je in de buurt. De bewegingen van de baby zorgen ervoor dat wipstoel Bliss op een natuurlijke manier gaat schommelen. Er komt dus geen techniek of batterijen aan te pas! BabyBjörn wipstoeltje Bliss is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt wipstoel Bliss plat opvouwen zodat je deze gemakkelijk weg kunt zetten, dragen en meenemen. BabyBjörn Dessin landscape is verkrijgbaar vanaf 23 februari 2022 en wordt een vast onderdeel van de collectie.
Bekijk snel de hele collectie op BabyBjörn

BabyBjorn wipstoel landscape
BabyBjorn draagzak landscape
BabyBjorn draagzak landscape
BabyBjorn draagzak landscape

BabyBjörn en veiligheid

Alle producten van BabyBjörn zijn veilig, gebruiksvriendelijk en in samenwerking met medische specialisten ontwikkeld. Stoffen zijn een belangrijk onderdeel van de collectie en komen in contact met de tere babyhuid. Daarom voldoen de stoffen van BabyBjörn aan de hoogste eisen van OEKO-TEX Standard 100, klasse 1 voor babyproducten. Alle textiel is geschikt voor de wasmachine en eenvoudig te reinigen.

In samenwerking met BabyBjörn

Bekijk meer nieuwe babyproducten