Babyblitzz schommelwieg peuterbed

Voor ouders met een kleine babykamer is de BabyBlitzz schommelwieg een ideaal meubelstuk. Het is een wieg met zitplek voor de ouder, daarna een ledikant en kan vervolgens als peuterbed en bankje worden gebruikt!

Idee voor schommelwieg

Het idee van voor dit multifunctionele meubelstuk is van Rachel van den Broek. Zij ontwierp deze schommelwieg toen ze zelf bevallen was van haar zoon en een kleine babykamer had. ‘Ik had alleen maar ruimte voor een kleine wieg en een losse stoel. Zodra er een ledikant in de kamer kwam kon de stoel er niet meer bij. Zo is het idee ontstaan. Ik wilde ook dat het meubel kon schommelen. Wiegen is een natuurlijke beweging om een baby te sussen, net zoals in de armen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat dit niet alleen goed is voor de baby en vooral voor huilbaby’s, maar ook voor de moeder. Ze voelen zich na de bevalling snel weer evenwichtig en fijner in lichaam en geest door het schommelen’ aldus Rachel.

BabyBlitzz: wieg, ledikant, peuterbed en bankje ineen

BabyBlitzz is een uniek meubel omdat het doorgroeit met het gezin en generaties lang meegaat. Rachel: ‘Na het gebruik als wieg of ledikant kun je BabyBlitzz gebruiken als peuterbed en daarna als schommelbank. Dat bankje kun je dan gezellig in de woonkamer, serre of kinderkamer zetten. Ideaal voor je kind om hierin rustig een boekje te lezen, of samen met papa en mama, opa, oma, broertje of zusje. Willen ouders er weer een wiegje van maken dan kan het meubel eenvoudig weer worden omgebouwd. BabyBlitzz zal daarom jonge ouders die oog hebben voor duurzaamheid zeker aanspreken. Het lijkt misschien een dure aanschaf, maar je bent voor jaren klaar!’

Handige schommelfunctie en in alle kleuren leverbaar

BabyBlitzz bestaat al langer op de markt, maar er zijn wat aanpassingen gedaan waaronder het breder maken van de spijlen, puur om esthetische redenen. De schommelfunctie kan naar wens worden ingesteld of juist vastgezet. De schommelfunctie kan worden opgeheven door het uitklappen van het anti-schommelmechanisme, de pootjes. Alhoewel de BabyBlitzz schommelwieg niet om kan ‘kiepen’, mag je een kindje nooit alleen laten in een meubel wat kan bewegen of schommelen.

BabyBlitzz wieg afmeting en kleuren

De afmeting van het ledikant is groter dan de standaard 1.20 meter, namelijk 1.40 meter. De BabyBlitzz wieg is gemaakt van massief beuken en leverbaar in wit, maar op aanvraag zijn alle RAL-kleuren mogelijk. De schommelwieg geniet in de EU en overige landen modelbescherming en in de Verenigde Staten is BabyBlitzz beschermd door patent op het ontwerp. Rachel wil namelijk de schommelwieg internationaal op de kaart zetten.

Showroom/atelier in Arnhem, Korenmarkt 12, is dagelijks op afspraak geopend tot 20.00u.
Maak een afspraak via WhatsApp: 06-23273880  of [email protected], zie ook babyblitzz.com

Bekijk meer nieuwe babyspullen

babyblitzz schommelwieg en peuterbed
babyblitzz schommelwieg en peuterbed
babyblitzz schommelwieg en peuterbed
babyblitzz schommelwieg en peuterbed