babyfriends bojungle

Een groep leveranciers slaat de handen ineen voor een nieuw initiatief in Nederland: BabyFriends. Het gaat om 6 organisaties die een centraal gelegen gemeenschappelijke showroom delen en waar klanten op een ontspannen manier kennis kunnen maken met de nieuwste collecties en aanbiedingen.

Wie zijn de deelnemers van BabyFriends?

De deelnemende bedrijven aan BabyFriends zijn: FRESK, Happy Baby, Jep Agenturen, Kind of 3 Agentuur, Koeka en Snoozebaby/ Riffle Amsterdam.

Showroom van BabyFriends

De showroom van BabyFriends is centraal gelegen aan de Energieweg 8b in Meerkerk in Nederland, dicht bij de A27. De showroom kan op afspraak worden bezocht van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Daarvoor kan met de bekende contactpersoon een afspraak worden gemaakt. Vanaf 14 februari is de showroom op iedere 2e maandag van de maand vrij toegankelijk en zonder afspraak te bezoeken (met uitzondering van landelijke beurzen en uiteraard onder de op dat moment geldende corona-regels).

Open dagen

Daarnaast zal BabyFriends regelmatig open dagen gaan organiseren bijvoorbeeld om gezamenlijke collecties te presenteren en de laatste babysnufjes te delen. De eerste open deur dagen van BabyFriends vinden plaats op 13 en 14 maart van 10.00 tot 16.00 uur.

Openingstijden BabyFriends

  • Iedere 2e maandag van de maand open
  • Elke dag op afspraak te bezoeken
  • 13 en 14 maart: open deur dagen

Bekijk meer beursberichten

babyfriends jep agenturen
bamboom babyfriends
babyfriends koeka
babyfriends snoozebaby
babyfriends fresk
babyfriends bojungle