babymoov cloudnest anti-koliek

Zorgen voor toekomstige generaties en innoveren voor en met ouders, dat is de drijvende kracht van Babymoov. In 1997 had de organisatie een visie: ‘laten we elke dag onze ideeën spuien om de wereld te verbazen en deze filosofie is 23 jaar nog steeds van toepassing! Ook dit jaar komt Babymoov met twee bijzondere innovaties:

Babymoov Cloudnest anti-koliek

De Cloudnest anti-koliek is in nauwe samenwerking met een verloskundige ontworpen en geproduceerd. De Cloudnest stelt gerust, bevordert de spijsvertering en zorgt voor verlichting bij krampjes. Met behulp van de zachte randen, armen en een comfortabel matrasje, imiteert Cloudnest het gevoel alsof de baby in de baarmoeder is of in de armen van een ouder ligt terwijl het toch veel bewegingsvrijheid heeft. Voor de juiste vorm en toepassing liet Babymoov zich inspireren door technieken die op de kraamafdelingen van ziekenhuizen worden toegepast.

Het geïntegreerde anti-koliekkussen is gevuld met biologisch lijnzaad. Door deze te verwarmen en op de buik van de baby te leggen, zorgt het voor directe verlichting bij krampjes. Het onderste gedeelte van de Cloudnest is verstelbaar en heeft vier drukknopen, en dat maakt het mogelijk om de beentjes iets op te tillen waardoor de baby in een foetale houding kan liggen ter bevordering van de spijsvertering. De Cloudnest anti-koliek kan worden gebruikt voor baby’s van 0 tot 3 maanden.

De Cloudnest is gemaakt van biologisch katoenen jersey en ademend 3D mesh bij het hoofdeinde en heeft een comfortabel matrasje van 2 cm dik. De hoes is afneembaar en kan in de wasmachine worden gewassen.  Met de keuze voor duurzame materialen, milieuvriendelijke verpakking en productie in Europa past Cloudnest helemaal in de Green Move lijn van Babymoov!

Swoon Air wipstoeltje

Het nieuwe BabyMoov Swoon Air wipstoeltje is 360 graden draaibaar en in hoogte verstelbaar. Het kan met één simpele klik in 5 verschillende hoogtes worden ingesteld variërend van 86 tot 94 cm. Dat biedt ouders verschillende mogelijkheden zoals het geven van een babyhapje of zithoogte, een speelplekje of het kindje aan de hoge tafel te kunnen schuiven. De baby zit comfortabel in het zachte katoenen verkleiner met 5-punts veiligheidsgordel dat speciaal voor de allerkleinsten is ontworpen. De Swoon Air wordt geleverd met een activity boog met 3 speeltjes.

Meer informatie op: babymoov.nl

babymoov cloudnest anti-koliek
babymoov swoon air wipstoel