babymoov milky now flesjes bereiden

Met de nieuwe Milky now van Babymoov kan een flesje snel, gemakkelijk en veilig worden bereid. Uniek is de keuze voor de juiste temperatuur, de ‘houd water warm’ functie en de cleaningmodule!

Milky Now stelt je in staat om razendsnel en steriel een babyflesje te maken, of het nu overdag of ‘s nachts is. Bijzonder is de mogelijkheid om iedere temperatuur te kiezen tussen de 22 en 100 graden, bijvoorbeeld 37 of 40 graden. Milky Now warmt het water op, koelt tot de juiste temperatuur en schenkt het water met één simpele druk op de knop in de babyfles. Afmeten is niet meer nodig, de gekozen milliliters water worden automatisch uitgeschonken.

Unieke warmhoudfunctie voor water

Dankzij de grote inhoud van 1,1 liter en de warmhoudfunctie voor water kunnen babyflesjes op elk moment van de dag worden klaargemaakt, tot 6 uur op de geprogrammeerde en gewenste temperatuur. Met het ingebouwde koelsysteem hoeven ouders maar een paar minuten te wachten totdat het water op de juiste temperatuur is afgekoeld.

Hygiënisch reinigen met de cleanfunctie

Milky Now kan makkelijk worden schoongemaakt. Het waterreservoir is gemaakt van roestvrij staal voor maximale hygiëne. Met de ‘clean’ functie wordt water in het apparaat 3 minuten lang op 100 graden verhit en worden alle waterkanalen gereinigd en mogelijke bacteriën gedood. Voor extra frisheid kan voor de reiniging een paar druppels citroensap aan het water worden toegevoegd. Milky Now kan ook worden gebruikt voor het maken van warme dranken, dus ideaal voor het hele gezin!

Milky Now in het kort:

  • Praktisch: verwarmt het water voor babyflesjes en andere hete drankjes tot de juiste temperatuur en houdt deze temperatuur voor 6 uur vast.
  • Met slechts één druk op knop stroomt de exacte hoeveelheid water in de fles.
  • Het voorgekookte water staat gekoeld klaar op de juiste temperatuur om ‘s nachts direct een flesje te bereiden.
  • Met duidelijke touchscreen om de juiste temperatuur te kiezen en de watertemperatuur af te lezen.
  • Door de grote capaciteit kunnen er wel tot 12 flesjes worden gemaakt.
  • Hygiënisch: door het water tot 100 graden te verwarmen worden bacteriën gedood.
  • De ventilator aan de binnenzijde koelt het water tot de juiste temperatuur.
  • Gemakkelijk te reinigen met de ‘clean’ functie.

Meer informatie op: babymoov.nl
Bekijk meer hippe babyspullen

babymoov milkynow flesjes bereiden
babymoov milky now flesjes bereiden
babymoov milky now flesjes bereiden