babymoov swoon babyswing

Maak kennis met een belangrijkste innovatie van Babymoov voor 2023: de Swoon Evolution. Het resultaat van de inspanningen van de afdeling Research & Development die steeds trendy, kwaliteitsvolle en duurzame producten ontwikkelt voor aanstaande en jonge ouders.

Trendy en innovatieve babyswing Babymoov Swoon Evolution

De Swoon Evolution is een trendy en innovatieve babyswing, gemaakt in samenwerking met een Franse Instagram contentmaker @Babyatoutprix! Voor het maken van de nieuwe Swoon Evolution Curl White babyswing werkten de Babymoov teams van productmarketing, innovatie en ontwerp nauw samen met Lucie. Deze moeder van 3 deelt fragmenten uit haar gezinsleven op sociale media, vol humor maar zonder zichzelf al te serieus te nemen. Ze staat bekend om haar oog voor design en is oprecht van aard.

Een babyswing met veel extra’s

De Swoon Evolution heeft 5 standen, zit comfortabel en veilig en heeft een zachte verkleiner voor pasgeborenen en een 5-punts veiligheidsharnas. Nieuwe, unieke features zijn het 360° stoelrotatiesysteem, 8 verschillende soepele bewegingen, een afstandsbediening en 12 melodieën waaronder slaapliedjes, white noise en natuurgeluiden. Een speelboog inclusief 3 sensorische speeltjes wordt bijgeleverd. Bij aankoop kunnen ouders rekenen op een levenslange garantie.

Meer informatie vind je op babymoov.nl

Bekijk meer nieuwe babyspullen