Babycook neo

Babycook Neo 4-in-1 Babyfoodmaker biedt veel voordelen ten opzichte van de vorige modellen. De BÉABA Neo 4-in-1 is namelijk zo ontworpen dat 50% minder water en energie wordt verbruikt vergeleken met de Babycook Solo. Ook is het de eerste babycooker met een glazen kom. Het dubbelzijdige mes zorgt ervoor dat de voeding egaal wordt bereid.

De voordelen van de Babycook Neo om babyvoeding te maken

 1. Koken met zachte stoom
  Voedingskwaliteiten blijven behouden, maar ook de smaak en het aroma dankzij het innovatieve systeem van koken met zachte stoom. Dat betekent: snel en gezond koken in minder dan 20 minuten!
 2. Mixen, pureren en hakken
  Met de Babycook Neo kunnen ouders kiezen voor babyvoeding met verschillende texturen. Ze kunnen naar wens de snelheid aanpassen en meer of minder stoomvocht toedienen. Door het dubbelzijdige mes blijven er geen stukjes voeding meer onder het mes hangen!
 3. Ontdooien met stoom
  In de Babycook Neo kunnen ouders voeding veilig ontdooien zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. Het werkt heel gemakkelijk: plaats het potje of portie in het stoommandje en warm het op.
 4. Verwarm met stoom
  In de Babycook Neo kunnen de lekkerste gerechten voor baby’s worden gemaakt. De portie of het potje kan eenvoudig in het stoommandje worden opgewarmd.

Ecologisch en duurzaam voor gezond koken

Met steun van Ademe (Frans agentschap voor milieu en energiebeheer) is de Babycook Neo ook duurzaam. Hij verbruikt 50% minder water en energie vergeleken met de Babycook Solo. Voor de productie is minder dan 48% carbon dioxide gebruikt. En het is de eerste babycooker met een glazen kom en grote inhoudsmaat (1250 ml). Het roestvrije stalen mandje zorgt ervoor dat bij de stoomfunctie de voeding niet direct in zijn eigen vocht wordt gekookt. De grote vulopeningen zijn praktisch in het gebruik. Niet voor niets wordt de Babycook steeds meer voor het hele gezin ingezet!

beaba.com

babycook neo
babycook neo