beaba bib expresso

Is het makkelijk om een flesje voor de baby klaar te maken? Ja, met het juiste apparaat! Vergeet de beperkingen van de magnetron en kies voor de BÉABA Bib’Expresso. Deze is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, snel, compact en veelzijdig. Dit kleine, praktische apparaat heeft een upgrade gekregen, is een fles- en potjeswarmer ineen en maakt het dagelijkse leven van jonge ouders een stuk makkelijker!

Razendsnel een flesje klaar maken

De Bib’Expresso kan overdag en ‘s nachts worden gebruikt zonder overlast van lawaaierige microgolven en het risico op niet gelijkmatig verwarmde voeding. De Bib’Expresso hoef je alleen maar te vullen met poeder en water waarna binnen 30 seconden een flesje kan worden klaargemaakt. Extra gezond want alleen de inhoud wordt egaal opgewarmd en niet de fles. Fijn te weten: alle flessen passen in de Bib’Expresso.

Twee temperatuuropties om aan de voorkeur van de baby te voldoen

De nieuwe generatie Bib’ Expresso heeft naast een nieuw design ook een tweede keuze van temperatuur voor de waterverdeling en een efficiëntere au-bain-marie functie gekregen. Zo hebben ouders gegarandeerd een nauwkeurige omgevingstemperatuur, te weten: 22°C of 37°C om de temperatuur van moedermelk zo dicht mogelijk te benaderen.

Eenvoudig en intuïtief, een fles met één hand klaargemaakt!

Bib’Expresso verwarmt water zeer snel tot de gewenste temperatuur en schenkt het met één druk op de knop rechtstreeks in de fles. Een fles op de juiste temperatuur in een recordtijd, de ideale oplossing, ook voor ’s nachts!

Een flessenwarmer die ook potjes verwarmt

Bib’Expresso heeft een slim afneembaar bovengedeelte met au-bain-marie functie om altijd en overal flesjes en babyvoeding op te warmen. Handig voor onderweg en op vakantie.

BÉABA handige doseerdozen

Nieuw bij BÉABA zijn de doseerdozen voor melkpoeder met 3 stapelbare vakken die hermetisch kunnen worden afgesloten. Daarin kunnen ouders van te voren benodigde porties babyvoeding meenemen voor een trip overdag. Ook voor de nachtelijke voedingen is het handig om de porties melk in doseerdozen klaar te zetten om snel een flesje te kunnen maken. De doseerdozen hebben een extra grote inhoud en zijn daardoor ook als snacktrommel te gebruiken.
Meer informatie vind je op beaba.com

Bekijk meer nieuwe babyspullen

beaba bib expresso
beaba bib expresso