beaba glazen kinderservies

BÉABA komt met een maaltijdservies van gehard glas, speciaal ontworpen voor gebruik door kleine kinderen. Dit stijlvolle servies omvat een glazen bord en kom met een afneembare en soepele zuignap plus glazen beker met sleeve.

Uniek glazen kinderservies van BEABA

Het glas is gemaakt door Duralex, een gerenommeerd Frans merk dat bekend staat om zijn iconische ontwerpen en bijna onbreekbare serviezen van hoge kwaliteit. Ouders hoeven dus niet bang te zijn voor het snel breken of afbrokkelen, mocht er per ongeluk toch wat van de tafel vallen. Glas is van nature BPA vrij, dus dit servies is ook een oplossing voor ouders die op zoek zijn naar alternatieven voor plastic zonder concessies te doen aan gezondheid en hygiëne. Het servies is krasbestendig, neemt geen geuren op en er komen geen vlekken op. Ouders kunnen kiezen uit 2 kleuren: Eucalyptus en Jungle.

beaba glazen servies
beaba glazen kinderservies

Roestvrij stalen beker en voorraadpotjes

Nieuw bij BÉABA is ook de antilekbeker gemaakt van roestvrij staal; ideaal om kinderen vanaf 8 maanden zelfstandig te leren drinken. Omdat deze beker is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal blijven vloeistoffen heel lang op de juiste temperatuur, of het nu gaat om warme melk op een koude morgen of een koel watertje op een warme, zonnige dag. De beker is 100 procent lekvrij, zelfs als de deksel is geopend. De beker kan met en zonder handvatten worden gebruikt. Verkrijgbaar in Windy Blue en Old Pink.
Voor baby’s hapjes thuis en onderweg zijn er dubbelwandige roestvrijstalen voorraadpotjes verkrijgbaar. Met handige brede vulopening en een schroefdeksel om hapjes luchtdicht af te sluiten. Hierin blijven de hapjes wel 5 uur warm of 7 uur koud. De potjes zijn verkrijgbaar in 300 en 500 ml.

BÉABA 2-in-1 Learning Bottle

De BÉABA Learning Bottle helpt kinderen vanaf 4 maanden zelfstandig te drinken; eerst met de speen, later met de drinktuit. De beker is gemaakt van Tritan; een zeer sterk, stootvast, glashelder en BPA-vrij materiaal waar vlekken geen vat op hebben. De beker is gebruiksvriendelijk, alle onderdelen kunnen in de vaatwasser en de beker is 100 procent waterdicht. Met afneembare handvatten en verkrijgbaar in Windy Blue en Old Pink. Er is ook een Tritan rietjesbeker verkrijgbaar voor de volgende fase van het drinken.

Meer informatie vind je op beaba.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

beaba learning bottle
beaba voorraadpotjes