BEABA Milkeo babyflesje maken

Snel en eenvoudig een flesje maken zonder ingewikkeld afmeten en geknoei met melkpoeder? De MILKEO Bottle Maker van BÉABA weet dat de tijd van ouders kostbaar is en komt met dé oplossing!

BÉABA mixt en vult babyfles in een paar seconden

Ouders hoeven alleen maar de juiste maat fles in te stellen en de Milkeo verwarmt het water tot de gewenste temperatuur, meet automatisch de benodigde hoeveelheid melkpoeder die nodig is voor de ingestelde flesmaat, mixt het water en poeder en vult de babyfles in minder dan 20 seconden

  1. De Milkeo zorgt voor alles: de juiste dosering van het water en de melkpoeder, het mengen en de uitloop van de melk in een flesje.
  2. Milkeo zorgt voor de juiste temperatuur, van kamertemperatuur, lichaamstemperatuur of heet, kies voor de perfecte temperatuur voor iedereen.
  3. In minder dan 20 seconden is het flesje klaar; daarmee is Milkeo de snelste manier om baby’s flesje klaar te maken.

Met ‘one touch screen’ en beveiliging

De bediening is met ‘one touch screen’ en beveiliging voor activatie. Uniek is ook de zelfreinigende functie die zorgt voor het dagelijks onderhoud. De afneembare delen kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Mixen zonder klontjes dankzij het geïntegreerde mix systeem. De Milkeo kan ook gebruikt worden voor instant hete dranken en heeft een heetwater functie tot 70 graden.

beaba.com

BEABA Milkeo babyflesje maken
BEABA Milkeo babyflesje maken
BEABA Milkeo babyflesje maken