BeSafe Stretch autostoel

Met BeSafe Stretch en Stretch B kun je kinderen langer en veiliger tegen de rijrichting in vervoeren. Bij achterwaarts vervoer is een kind tot vijf keer beter beschermd in geval van frontale of zijwaartse botsingen dan bij voorwaarts vervoer. De BeSafe Stretch B autostoel werd speciaal ontwikkeld om kinderen nog langer tegen de rijrichting in te vervoeren, vanaf de geboorte. De BeSafe Stretch kan vanaf 61 cm tot 1.25 gebruikt worden. Maar deze unieke autostoelen bieden nog meer voordelen.

Oplossing voor weinig beenruimte in autostoeltje

Een probleem bij tegen de rijrichting in vervoeren is vaak dat groter wordende kinderen te weinig beenruimte hebben. De BeSafe Stretch en Stretch B bieden juist zeer veel beenruimte, tot wel 26 cm. En met een draagvermogen van 36 kg is de gewichtstoename van het groeiende kind geen probleem met beide autostoelen. Met de BeSafe Stretch B kan je zelfs kinderen vanaf de geboorte (40cm) met de Baby-Shell tot en met ongeveer 7 jaar (1.25 meter) achterwaarts kijkend vervoeren.

Exo frame BeSafe vangt krachten op bij frontale botsing

Uniek is verder het veiligheidsconcept van BeSafe Stretch en Stretch B: het Exo frame. Deze constructie verbindt zich met de autogordel en de vloer en vangt grote krachten op in geval van een frontale botsing. In dat geval wordt de energie van zitkuipje naar het Exo frame geleid terwijl het kind veilig in dezelfde positie zit.

Vlot en makkelijk installeren

Ook het selectievakje ‘makkelijk en vlot installeren’ kan worden afgevinkt. De BeSafe Stretch en Stretch B past namelijk in elke auto en kan op elke autostoel, met behulp van de autogordel, snel en gebruiksvriendelijk worden vastgezet. Dat betekent dat ouders met een auto zonder ISOfix in de auto hun kinderen ook op de meest veilige manier achterwaarts kunnen vervoeren!

BeSafe Stretch autostoel: meest duurzame product van de verkiezing

Vorig jaar gooide de BeSafe Stretch hoge ogen tijdens de Baby Innovation Award verkiezing, en won de Green Award voor het meest duurzame product. Je kunt deze autostoel namelijk zeer lang gebruiken en hoeft geen andere autostoelen aan te schaffen. Ook wordt gebruik gemaakt van duurzame en stevige materialen zoals aluminium en EPP. Daarmee wordt de levensduur van deze autostoel verlengd van 7 naar 15 jaar. De modulaire manier van opbouwen maakt het wisselen van onderdelen en recyclen een stuk makkelijker, oordeelde de vakjury.

Voor meer informatie: BABYmatters.com en Besafe.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

BeSafe Stretch autostoel
BeSafe Stretch autostoel
BeSafe Stretch autostoel