babyfoon met camera of geluid

Steeds meer ouders vertrouwen op een babyfoon van Alecto Baby. Alecto Baby luistert goed naar de wensen en opmerkingen van ouders en professionals in de zorg en past de techniek daarop constant aan. Dat zorgt voor hoge waarderingen van consumenten en topscores in de laatste test van de Consumentenbond.

‘Wij testen babyfoons met alleen geluid, met beeld & geluid en ook een aantal met een app. We kijken naar kwaliteit van beeld en geluid, het bereik en gebruiksgemak. Wat blijkt: er gaat weinig boven een ouderwetse geluidbabyfoon. En die is nog het goedkoopst ook.’ Consumentenbond, december 2019

DBX-88 ECO Full Eco DECT babyfoon: Beste Koop

Deze full eco babyfoon is uitgerust met veilige DECT-technologie (digitale ontvangstkwaliteit) dat garant staat voor een 100% storingsvrij geluid. De DBX-88 ECO haalt uitstekende testresultaten en consumentenbeoordelingen. Uniek is de ECO-modus, de babyfoon gaat alleen aan wanneer deze geluid detecteert. Inclusief terugspreekfunctie, kamertemperatuurmeter en op afstand bedienbaar nachtlampje en slaapliedjes. Daarnaast is de DBX-88 overal te gebruiken door de oplaadbare ouder- en babyunit met een lange standby tijd.

DBX-88 LIMITED Full Eco DECT babyfoon: Beste Koop

De DBX-88 LIMITED in trendy grijs/zilver is qua functies identiek aan de DBX-88 ECO.

DVM-200 Babyfoon met camera 4,3″ kleurenscherm: Beste Koop

De DVM-200 heeft een scherm van maar liefst 4,3 inch (11 cm)! Dit zorgt voor perfecte kwaliteit live beelden. Infraroodbeelden zorgen ervoor dat slapende kindjes ook ’s nachts goed kunnen worden gezien. Ook deze babyfoon heeft een digitale, storingsvrije verbinding, een oplaadbare ouderunit met lange standby tijd, een temperatuurmeter voor de babykamer, een terugspreekfunctie en de mogelijkheid om slaapliedjes af te spelen. Naar wens uit te breiden met extra babyunits (DVM-201) voor meer posities en kinderkamers.

alectobaby.nl

DVM 200 alecto babyfoon

DVM 200 met camera en 4.3 kleurenscherm

DBX 88 eco alecto babyfoon

DBX 88 full Eco DECT babyfoon

DBX 88 eco alecto babyfoon

DBX 88 Limited Full Eco DECT babyfoon