showUP heeft zich in relatief korte tijd ontwikkeld tot dé inkoopbeurs voor home and gift. Op 5 en 6 februari vindt de negende editie plaats. Kenmerkend voor showUP is de frisse uitstraling en het zorgvuldig samengestelde deelnemersveld. Bekende merken als House Doctor en Rice staan zij aan zij met ENGEL, Story Tiles en startende labels.

In het deelnemersveld is growUP, de selectie met leuke kindermerken, een vaste waarde geworden. Tientallen kindermerken met bekende namen zoals KUK company, Global Affairs, Gezinnig en KIK Kid staan zij aan zij met leuke nieuwkomers als Omy en Kipkep. Maar ook buiten growUP is er genoeg te vinden voor de inkopende kinderwinkel! Van originele posters en stationery tot trendy kleinmeubels en verlichting. Een selectie van de deelnemers:

Lullaby Road maakt duurzame, voornamelijk handgemaakte kleding voor kinderen tot 6 jaar. De stijl van ademt een mediterrane sfeer met een vleugje nostalgie. Deze pilotenmuts is een klassieker.

lullabyOok nieuw bij showUP is Maileg. Dit Deense merk presenteert een unieke en authentieke collectie gebaseerd en geïnspireerd op de vier seizoenen.

Lilliputiens uit België heeft van stoffen speelgoed zijn stokpaardje gemaakt. Op showUP laten zij de nieuwe collectie zien, een mooie  combinatie van creativiteit en kwaliteit.

De Play&Go zak is een simpele en effectieve oplossing om speelgoed in op te bergen, te verkrijgen in mooie kleuren en hippe printen. De opbergzak is ook te gebruiken als speelmat, dus heeft een dubbele functie.

Kidscase staat bekend om de minimalistische subtiele kinderkleding. Sinds vorig jaar is er de Kidscase Home collectie, gebaseerd op dezelfde uitgangspunten. Fraaie dekens, plaids en andere breisels in kenmerkende kleuren en patronen.

De makers van Flow hebben de koppen bij elkaar gestoken en dit stoffige product een flowtotale make-over gegeven. De design rookmelders van Flow komen in de vorm van een uil, aap of vogelhuisje en past met zijn originele vormgeving perfect in ieder interieur of kinderkamer.

Studio Roof ontwerpt basic objecten die uitnodigen tot verbeelding en die in elke kamer van het huis een plek kunnen vinden.

showUP! Facts

Datum: 5 + 6 februari 2017
Openingstijden:10:00 – 18:00 uur
Locatie: Expo Haarlemmermeer
Meer info: www.showup.nl
Gratis toegang na registratie via de website