bo jungle biobased kinderservies

Wie wil er nu niet een steentje bijdragen aan het welzijn van onze kinderen en de planeet? Daar hoort ook een biobased servies bij. Het Bo-Jungle CPLA servies is eerste 100 procent biobased materiaal dat geschikt is voor microgolven van de magnetron voor nog meer gemak!

Wat is een CPLA kinderservies?

CPLA staat voor Cristallised Poly Lactic Acid. Dit servies wordt gemaakt van natuurlijke planten en niet van olie. Het kan gaan om maïs, maniok, suikerriet, suikerbieten, tarwe, landbouwafval en non-food planten. PLA staat voor polymelkzuur, of in het Engels: Poly Lactic Acid. Het is versterkt met talk of kalk. Daarom is CPLA 100% natuurlijk, wat betekent dat het geen olie bevat, geen giftige stoffen of zware metalen en het kan na gebruik worden gerecycled. Het CPLA kinderservies is dus een veilige keuze voor ouders en hun kinderen.

Eerste 100% biobased materiaal geschikt voor magnetron

Tot nu toe konden serviezen van biobased materiaal niet in de magnetron. Het Bo-Jungle CPLA kinderservies is het eerste 100% biobased materiaal dat geschikt is voor microgolven. Daarnaast kunnen alle serviesdelen ook in de vaatwasser, voor nog meer gemak!

B-Drinking cup CPLA Biodegradable

De CPLA drinkbeker van Bo Jungle van 250 ml is gemaakt van Bioplastic. Hij heeft een zacht siliconen rietje en is antilek om kinderen goed te leren drinken. De beker is volledig demonteerbaar zodat deze gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Geen geknoei of lekkage met deze beker: door de dop te draaien wordt de beker vergrendeld en het rietje kan door de schuifdeksel worden opgeborgen zodat ouders deze lekvrij kunnen opbergen. De twee handgrepen maken het makkelijk voor kleintjes om de beker vast te houden.

Biodegradable CPLA vijfdelige serviesset

Naast de beker is er ook een bioplastic (CPLA) kinderservies beschikbaar. De set bestaat uit een bord, kom, glas, vork en een lepel in mooie kleurstellingen: grijs, roze, blauw, oker en terracotta. Meer informatie vind je op bojungle.eu

Bekijk meer nieuwe babyspullen

bo jungle biobased servies
bo jungle biobased servies
bo jungle biobased servies