bo jungle voeding

Van een flesje naar leren afhappen van een lepeltje, vraagt veel oefening van kleintjes. Bo Jungle heeft diverse slimme producten waarmee leren eten niet alleen makkelijk maar ook leuker wordt! En omdat een slokje melkvoeding daarbij nog steeds heerlijk smaakt heeft Bo Jungle ook nuttige producten voor het bereiden en schoonmaken van een flesje.

Bo Jungle B-Suction Plate

Het Bo Jungle bordje B-Suction Plate heeft een krachtige zuignap waarmee het bordje stevig  kan worden vastgezet op een tafelblad of kinderstoel. Dit bordje, gemaakt van siliconen, zal veel kindjes aanspreken door het lieve ontwerp met berenoortjes. Het bordje is ook makkelijk in gebruik door papa en mama; het kan zonder problemen in de vaatwasser, magnetron en in de oven tot 220 °C. Beschikbaar in 3 kleuren: grijs, pastel roze en pastel blauw.

B-Silicone Bib

Leren eten betekent ook dat er geknoeid mag worden. Geen probleem met deze B-Siliconen Bib die alle ongelukjes opvangt. Deze slab is  gemaakt van zachte siliconen en zit zacht en flexibel om baby’s hals. Het kan overal mee naar toe worden genomen, is gemakkelijk schoon te maken en kan zelfs bij hoge temperatuur worden gesteriliseerd. Beschikbaar in 3 kleuren: grijs, pastel roze, pastel blauw.

bo jungle bordje
bo jungle bordje
bo jungle slab

Bo Jungle B-Bottle Brush Set

Een flesje reinigen wordt een eitje met de B-Bottle Brush Set van Bo Jungle. De set bestaat uit een roterende Milk Bottle Brush flessenborstel en een kleine spenenborstel Nipple Brush. Met de spenenborstel kunnen zelfs de lastigste plekjes van spenen goed worden bereikt. Gemaakt van siliconen, ligt prettig in de hand en beschikbaar in grijs, pastel roze en pastel blauw.

Bo Jungle B-Powder Mixer

Met deze supermixer maken ouders in een handomdraai babyvoeding klaar zonder klontjes. Zijn compacte formaat en eenvoudige bediening maken deze minimixer zeer gebruiksvriendelijk. Hij is ook nog eens makkelijk te reinigen. Verkrijgbaar in grijs, pastel roze en pastel blauw.

Meer informatie vind je op de site van bojungle.eu

Bekijk meer nieuwe, slimme voedingsproducten

bo jungle mixer babyfles