Bo jungle

Naast de kinderwagens B-Zen 5 in 1, B-stroller en de B-Genius omkeerbare buggy heeft Bo-Jungle ook diverse handige accessoires geschikt voor de meeste kinderwagens en buggy’s!

B-Thermo universele footmuff voor kinderwagen

De universele footmuff van Bo-Jungle past in de meeste kinderwagens en heeft handige openingen voor de veiligheidsgordels. De superzachte fleecevoering van 400 gm dik houdt kindjes lekker warm in de winter. Voor extra koude dagen kan aan de bovenzijde een capuchon voor baby’s hoofdje worden gemaakt. De buitenzijde is afgewerkt met luxe, water- en windbestendige stoffen.  Ouders hoeven niet bang te zijn dat de footmuff verschuift, het  antislipmateriaal aan de onderzijde samen met de bevestigingsbandjes zorgen ervoor dat deze steeds goed op zijn plaats blijft zitten in kinderwagen of buggy. De footmuff is verkrijgbaar in donkergrijs/zwart, lichtgrijs en taupe en is wasbaar op 30°C.

B-Stroller Liner inlegkussen voor buggy

Voor extra comfort in de buggy is de B-Stroller liner een uitkomst. Dit inlegkussen heeft een superzachte winterzijde en voor de warme dagen een absorberende zomerzijde. Door een contrasterende kleur te kiezen maken ouders een leuke blikvanger van hun buggy. Voor extra veiligheid zijn er openingen voor de veiligheidsgordels. De liner is machinewasbaar en verkrijgbaar in de kleuren grijs/zwart, taupe en roze. Zie foto bovenaan.

B-Snooze 3 in 1 universeel kussentje

Dit universele kussentje biedt steun aan de hele lichaam van het kindje. Hij bestaat uit 3 delen die ook apart kunnen worden gebruikt. Dit kussen groeit met het kindje mee, de hoofdsteun kan steeds worden aangepast. En ouders hoeven niet bang te zijn dat hun kindje het te warm krijgt; de luchtdoorlatende stoffen zorgen voor een goede ventilatie en veiligheid in alle seizoenen. Ook dit kussen heeft handige openingen voor de veiligheidsgordels. De onderzijde is waterdicht gemaakt en biedt bescherming tegen luierongelukjes. Verkrijgbaar in taupe en grijs/zwart.

Meer informatie vind je op bojungle.eu
Bekijk meer nieuwe babyproducten voor onderweg

bo jungle

Bo Jungle footmuff

bo jungle

Bo Jungle 3-in-1 universeel kussentje

bo jungle