Bo Jungle kinderwagen Strolly

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke kinderwagen met een luxe uitstraling, veel handigheidjes tegen een aantrekkelijke prijs? De Bo Jungle Strolly staat klaar voor alle ritten met nieuwe wereldburgertjes!

Dezelfde kenmerken als topmerken kinderwagens

B-Strolly beschikt over de meeste kenmerken van topklasse kinderwagens met hetzelfde comfort en veiligheidsfuncties. Het sterke frame met EVA-schuimwielen zorgt ervoor dat ouders kunnen genieten van dagelijkse wandelingen op straat, in het bos of in het park. Speciaal borduurwerk en lichtreflecterende elementen maken de kinderwagen uniek en zichtbaar op elk moment van de dag.

Kinderwagen met veel comfort voor ouders en kind

Ook aan het comfort van de baby is gedacht. Het zachte matras is gevuld met kokosnootschilfers en de extra windbescherming van de reiswieg zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving voor de baby. De kinderwagen wordt als één pakket verkocht inclusief, frame, reiswieg, wandelwagenzitje, voetenzak en regenhoes tegen een aantrekkelijke prijs. Want zoals Bo Jungle zegt: de B-Strolly is geschikt voor iedereen. Geniet van de eenvoud en kwaliteit, in de eenvoud zit juist de genialiteit!

Bruin met bronzen, of grijs met zilveren details

De kinderwagen meet opgevouwen 61 cm x 81 cm x 42 cm en wanneer de wielen afgenomen worden is de B-Strolly slechts 35 cm hoog. Optioneel is een Isofix-basis verkrijgbaar. Bo Jungle Strolly is verkrijgbaar in drie kleurstellingen: bruin met bronzen details, en lichtgrijs of donkergrijs met zilveren lining.

bojungle.eu

Bo Jungle kinderwagen Strolly
Bo Jungle kinderwagen Strolly
Bo Jungle kinderwagen Strolly
Bo Jungle kinderwagen Strolly