bopita babykamers

Ga je de babykamer inrichten? Kijk dan zeker eens naar de collectie van Bopita; een 100% Nederlands merk met kwaliteitsmeubelen voor de babykamer en kinderkamer. Bopita meubelen zijn fris en modern en je hebt veel keuze in stijlen en kleurencombinaties. Niet voor niets is Bopita al jaren een geliefd meubelmerk bij aanstaande en jonge ouders!

Een babykamer kopen, wat heb je nodig?

De basis van een babykamer bestaat uit een ledikant, commode en een kast. Voor de eerste periode kan er ook een wieg worden gebruikt. Omdat ouders tegenwoordig graag mixen en matchen biedt Bopita zowel sets als losse meubelen aan. De 2- of 3-delige combinaties van babykamers bestaan uit een ledikant en commode, aangevuld met een mooie kledingkast. Maar je kunt dus ook alle meubelstukken los aanschaffen en er zijn daarnaast ook Bopita boxen verkrijgbaar.

Welke meubels kies je voor de babykamer

Welk design babykamer ga je kiezen? Er zijn babybedjes in de vorm van een huisje, maar ook strak ontworpen babykamers. Of ga je voor de laatste trends van rose wood of visgraat gecombineerd met zwarte of goudkleurige handgrepen? In het kleurenpallet van Bopita zien we de laatste trends: veel houtstructuren, maar ook babykamers afgewerkt met een uni witte, grijze of zwarte lak. Stoer en chique!

Van babykamer naar peuterkamer

Door de slimme ontwerpen en goede kwaliteit zijn alle meubelen van Bopita nog lang na de babytijd te gebruiken. Ieder Bopita babybed heeft een verstelbare bedbodem van midden naar laag. Hierdoor heb je extra lang plezier van je babybed. De commode kan uitstekend gebruikt worden als ladekast. Bovendien zijn van de meeste collecties ook de doorgroeimeubelen te bestellen, zoals een groter bed of een bureau. Super duurzaam dus!

Babykamer met meegroeibed

Bijna alle Bopita babykamers hebben ook een meegroeibed in het assortiment, deze is ook om te bouwen tot bedbank. Een zijde van het bed heeft dan een lage zijde, waardoor jouw kindje zelfstandig in en uit het bed kan stappen. Daarmee is de overgang naar een groot, volwassen bed niet zo groot en kun je de meubelen ook na de babytijd tot in de tienerjaren gebruiken. Duurzaam en vriendelijk voor je portemonnee!

Milieuveilige lakken op waterbasis

Als ouder hoef je je bij Bopita geen zorgen te maken of de gebruikte lakken wel veilig zijn. Bopita meubels worden afgewerkt met lakken op waterbasis, deze zijn milieuvriendelijk en veilig voor je kind. Ook het formaldehyde-gehalte in al het toegepaste MDF en spaanplaat is gegarandeerd onder 0,05 PPM en voldoet daarmee aan de wettelijk norm voor een veilig, dagelijks gebruik.

Bopita heeft ook veilige matrassen

Een veilige slaapplek begint met een goed matras, die moet goed ventilerend, stevig en toch veerkrachtig zijn. Een matrasje moet ook goed aansluiten tegen de zijkanten van het ledikant. Alle Bopita matrassen voldoen aan de veiligheidsnormen en aan Oeko-Tex Standard 100, dit betekent dat de matrassen vrij zijn van schadelijke stoffen. Van ieder verkocht matras wordt 95% van de materialen gerecycled. Binnenkort zijn ook de verpakkingen recyclebaar.

Wanneer ga je een babykamer klaar maken?

Vanaf week 14 kun je je gaan oriënteren en inspiratie opdoen in winkels en online. Vanaf week 20 kun je beginnen met de voorbereidingen zoals het schilderen, behangen, de vloer etc. De babykamer heeft dan nog ruim de tijd om te luchten voordat je baby erin mag gaan slapen. Bovendien heeft een eventueel broertje of zusje dan nog even tijd om te wennen aan het nieuwe kamertje of om te verhuizen naar een grote broer- of zus-kamer! Een zeer ervaren serviceteam van Bopita staat klaar om je persoonlijk te adviseren bij de aanschaf van een babykamer of kinderkamer.

Bopita babykamers worden duurzaam geproduceerd

Alle Bopita meubelen worden in Nederland ontworpen en worden uitsluitend in Europa geproduceerd. Bopita gebruikt alleen eerlijk Europees FSC-hout, door beheerde bossen wordt roofbouw voorkomen en blijven bossen behouden. Er wordt alleen gewerkt met eco-vriendelijke en gecertificeerde materialen en alle producten voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. De fabrieken werken energiebesparend door te verwarmen met afvalhout en in 2023 wordt het pand voorzien van zonnepanelen. Er worden alleen volle vrachtwagens voor transporten ingezet en de Europallets circuleren in een ruilsysteem.

Waar kun je een Bopita babykamer kopen?

De Bopita-collecties worden verkocht via de website en diverse online platforms. Ook zijn ze te bewonderen in vele babyspeciaalzaken en kinderwinkels in binnen- en buitenland. Op de website www.bopita.com vind je de diverse verkooppunten!

In samenwerking met Bopita
Bekijk meer babyspullen

Bopita babykamers
Bopita babykamers
bopita babykamers
bopita babykamers
bopita babykamers
bopita babykamers
bopita babykamers