Carriwell biedt een complete collectie zwangerschaps- en borstvoedingslingerie die zich kenmerkt door comfort, vrouwelijke elegantie, zachte materialen en functionaliteit. Nieuw is de voedingsbh met kant en een driekwart legging gemaakt van gerecycled garen.

Carriwell maakt gebruik van gerecycled garen

Met de introductie van gerecycled garen in lingerie zet het Deense bedrijf Carriwell een grote stap in het proces van verduurzaming. Carriwell heeft zelfs een concreet doel gesteld. In 2025 moet 70 procent van de omzet bestaan uit duurzame producten van biologisch katoen en gerecyclede materialen. Hiermee wil Carriwell op praktisch niveau bijdragen aan een groenere toekomst in een duurzamere wereld. De nieuwe voedingsbh en de driekwart legging zijn de eerste producten in de Carriwell collectie van gerecycled garen.

Voedingsbeha van gerecycled garen dat aanvoelt als zijde

De voedingsbh’s van Carriwell kenmerken zich door de flexibele meegroeicups, een goede verstelbaarheid, uitstekende support en draagcomfort. Daarbij zijn de bh’s zo ontworpen dat ze ook tijdens de zwangerschap al gedragen kunnen worden. Uniek is het gebruik van gerecycled garen in de nieuwe ‘Soft as Silk’ voedingsbh van Carriwell, die voor 80 procent bestaat uit gerecycled polyamide. Het resultaat is een duurzame voedingsbh die zijdezacht aanvoelt en een luxe uitstraling heeft. Uiteraard voldoet ook deze bh aan alle kwaliteitsnormen die je van Carriwell mag verwachten. De bh is verkrijgbaar in rosebeige en zwart.

To a greener future met Carriwell

Inmiddels heeft Carriwell een ruime collectie van biologisch katoen waaronder de Flexibelt broekverbreder, een meegroei- en voedingsbh, diverse wasbare zoogkompressen en sluitband BellyBinder. Samen met de nieuwe voedingsbh en de driekwart legging vormen zij de duurzame ‘To a Greener Future’ lijn. Om aanstaande ouders goed te informeren over het gebruik van biologisch katoen en gerecyclede garen, worden de verpakkingen van deze Carriwell producten voorzien van het ‘to a greener future’ logo zodat deze producten makkelijk te herkennen zijn.

Carriwell: van zwangerschap tot en met borstvoedingsperiode

Met de complete collectie onderverdeeld in de categorieën, Mum to Be, New Mum en Back to You kunnen moeders vanaf het begin van de zwangerschap tot en met de borstvoedingsperiode terecht bij Carriwell. En met de introductie van de nieuwe producten komt Carriwell tegemoet aan de bewuste klant die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Carriwell gaat verder op de ingeslagen weg die begon met het vervangen van de plastic verpakkingen door verpakkingen gemaakt van FSC gecertificeerd karton. En nu wordt er gewerkt aan een nieuwe POS eveneens gemaakt van gerecycled materiaal. Lees meer op carriwell.com

Bekijk meer nieuwe babyspullen

carriwell zwangerschapslingerie
carriwell zwangerschapslingerie
carriwell zwangerschapslingerie