childhome evosit

Al meer dan 37 jaar creëert Childhome stijlvolle interieurs en maken ze trendy reizen mogelijk voor ouders en hun kleintjes. Kinderstoelen, luiertassen, meubilair, decoratie, textiel,… Childhome biedt het allemaal en nog veel meer! Alle Childhome producten zijn van de hoogste kwaliteit en de veiligheid van het kind staat centraal.  De laatste nieuwe lancering in het gamma van kinderstoelen is de Evosit.

Childhome Evosit meegroeistoel

De Evosit kinderstoel van Childhome is een aanvulling op de Evolu-collectie die al jarenlang tot de bestsellers van Childhome behoort en in menig huishouden een plaatsje heeft gevonden. De Evosit kinderstoel groeit met het kind mee en staat garant voor jarenlang plezier. Met de Evosit krijgen kindjes een veilige plaats aan tafel, aangepast aan elke levensfase, zodat ze al vanaf jonge leeftijd kunnen meegenieten van waardevolle gezinsmomenten. Het design is stijlvol en tijdloos en past in elk interieur. De Evosit heeft een minimalistisch design en is een plezier om naar te kijken. De schroeven zijn aan de buitenzijde zorgvuldig weggewerkt zodat alleen pure vormen en lijnen overblijven.

Compleet geleverd inclusief harnas, bumper en tablet

De Evosit kinderstoel wordt geleverd inclusief harnas, bumper en eettafeltje voor een veilig gebruik voor baby’s vanaf 6 maanden. Groene indicatoren geven aan of alles juist is geïnstalleerd. Naar wens kunnen deze accessoires worden afgenomen waarna de Evosit met het kind meegroeit tot volwassen leeftijd. De stoel kan een gewicht dragen tot 85 kg.

De Evosit is een praktische kinderstoel

Praktisch is de Evosit ook; tablet en bumper zijn met één hand te plaatsen en te verwijderen. Schoonmaken van de tablet is eenvoudig en deze kan zelfs in de vaatwasser. Een ingebouwd kliksysteem zorgt ervoor dat zowel de zitting als de voetsteun zonder gereedschap in hoogte kunnen worden versteld. Met het handvat aan de bovenzijde kan de Evosit kinderstoel snel en makkelijk worden verplaatst.

Evosit komt in verschillende kleuren

De stoel is verkrijgbaar in White en Natural Beige, in september komt daar nog Black en Stone Grey bij. Eind 2022 wordt nog een Newborn Seat gelanceerd als extra accessoire zodat ouders de stoel meteen vanaf de geboorte kunnen gebruiken. Er zijn ook trendy kussentjes verkrijgbaar in de prints: Grey, Leopard en Hearts, zo zitten kleintjes comfortabel en in stijl aan tafel!

Bekijk meer op childhome.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

childhome evosit
childhome evosit