childhome evolu kinderstoel

Het verhaal van Childhome begint in België in 1985. Al 38 jaar creëren ze stijlvolle babykamers, interieurs en maken ze trendy reizen mogelijk voor ouders en hun kleintjes. Kinderstoelen, luiertassen, meubilair, decoratie, textiel,… Childhome biedt het allemaal en nog veel meer! Alle producten van Childhome zijn van de hoogste kwaliteit en de veiligheid van het kind staat altijd centraal. Childhome ontwerpt functionele en trendy producten die ouders ondersteunen in de opvoeding van jonge kinderen zonder in te boeten aan stijl. Thuis of onderweg, ouders gaan altijd stijlvol op pad!

Childhome en Evolu, een onafscheidelijk duo

Wie Evolu zegt, denkt aan Childhome en omgekeerd! Sinds z’n lancering in 2013 ontpopte de Evolu zich tot een icoon in de kinderstoelenmarkt. De stoel werd meermaals bekroond met verschillende internationale prijzen. De Evolu 2 en de Evolu ONE.80 (met draaifunctie) wonnen samen wereldwijd maar liefst 11 awards!

Evolu de 2 in 1 kinderstoel met een uniek design

De Evolu kinderstoel is één van Childhome’s bestsellers. Dankzij het tijdloos design is de stoel na 10 jaar nog steeds zeer trendy en in heel wat huiskamers terug te vinden. Door de jaren heen onderging de Evolu kinderstoel verschillende metamorfoses op het gebied van kleur maar het unieke design bleef bestaan. Welke kleuren lopen het beste? Dat is tot op vandaag nog steeds wit en antraciet maar ook trendkleuren worden niet vergeten, zo is er nu ook een Evolu Terracotta en Mint beschikbaar.

Wat maakt de Evolu uniek en zo succesvol?

Allereerst het trendy design: een mooie vormgeving en pure lijnvoering. De Evolu kinderstoel groeit met het kind mee: van 6 maanden tot 6 jaar! De poten zijn te gebruiken voor 2 hoogtes: in eerste instantie gebruik je stoel op tafelhoogte (75 cm), later kan je de stoel nog gebruiken aan de kindertafel (50 cm). Er is ook een set extra lange poten verkrijgbaar voor een plek aan het het keukeneiland. Met zijn gespreide poten staat Evolu altijd stabiel, kleintjes zitten veilig in het 5-punts harnasje en achter de afneembare veiligheidsbumper.

Voor de Evolu kinderstoel zijn tal van accessoires beschikbaar zoals een newbornseat voor gebruik vanaf de geboorte. Voor een comfortabele zit zijn er verschillende kussens in vormen, kleuren, prints en materialen. Wat te denken van een teddy-kussen, een kussen met konijnenoortjes of engelenvleugels, een print met hartjes of leopard, of een kussen van imitatieleder? Daarmee maken ouders er een echte blikvanger van in hun interieur! Er zijn ook handige accessoires zoals een tablet met siliconen placemat; handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Kleine speelgoedjes kunnen worden opgeborgen in opbergmandjes, verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook van imitatieleer.

childhome evolu kinderstoel

Childhome Evosit en eettablet

Vorig jaar lanceerde Childhome de Evosit met strakke lijnvoering zonder zichtbare schroeven. Deze kinderstoel biedt kindjes een veilige plaats aan tafel voor elke levensfase, vanaf 6 maanden tot vele jaren daarna. De Evosit is verkrijgbaar in White, Natural Beige, Black en Stone Grey. Deze zomer komen daar nog Mint en Rust bij. Childhome Evosit wordt geleverd met een heel aantrekkelijk geprijsd harnasje, bumper en tablet. Er is ook een newbornseat (in wit, grijs en zwart) verkrijgbaar zodat ouders de Evosit vanaf de geboorte kunnen gebruiken.

Gebruiksvriendelijke meegroeistoel

De Evosit kinderstoel blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid. Zo kan de tablet en bumper met één hand worden geplaatst en verwijderd. Superhandig met een kind op de arm! De tablet mag gewoon in de vaatwasser. Na de babytijd kan de stoel, dat een gewicht kan dragen tot 85 kg, met het kind meegroeien tot volwassen leeftijd. Ouders kunnen de zitting en voetensteun eenvoudig verstellen door het unieke kliksysteem. Gereedschap is niet nodig. Groene indicatoren geven aan of alles op de juiste manier is geïnstalleerd. Sjouwen met een kinderstoel hoeft niet, aan het handvat kan de Evosit gemakkelijk worden verplaatst. En om de Evosit helemaal volgens de laatste trends te kunnen afstylen zijn er stijlvolle kussens verkrijgbaar in de prints: grey, leopard en hearts!

Voor meer informatie: childhome.com

childhome evolu kinderstoel