Trixie baby

Met de geboorte van een baby in het vooruitzicht krijg je als aanstaande moeder steeds meer last van kriebelende nesteldrang. Het aankleden en organiseren van de kinder- en badkamer is daarbij een belangrijk moment om ervoor te zorgen dat je kleintje verwelkomd wordt in een warme en veilige cocon.

Kleur de babykamer met Trixie

Trixie’s nieuwste palet ‘Sunlit Sand Dunes’ kleurt de babykamer in een zacht beige, met bijhorende musthaves die naar hartenlust kunnen worden gecombineerd. Met Trixie reizen ouders naar een knus paradijs van rust en verbeelding.

De duinen in

De warme, beige tinten van het nieuwe inspirerende kleurenpalet ‘Sunlit Sand Dunes’ omhullen de baby als een liefdevolle knuffel. Met onder andere dekbedovertrekken, slabbetjes en aankleedkussenhoezen brengt de beige collectie de natuur in huis. Ook letterlijk, want de stoffen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen.

Eerste dierenvriend

Trixie’s ‘Lucky Leopard’ staat daarnaast als nieuwste dierenprint klaar om de babykamer speels tot leven te brengen. Wikkel de baby in een zacht deken of een knusse slaapzak in dezelfde print: ‘Lucky Leopard’ voor een warme omgeving voor ieder kleintje.

Easy Breezy

Baby’s genieten van het aanraken en voelen van verschillende texturen. Om ze daarin verder te stimuleren, brengt Trixie het nieuwe Breeze-texiel: een volledig biologische katoenen stof die niet alleen de nieuwe maar ook het bestaande Terracotta Desert kleurpalet-collectie perfect aanvult. Bovendien speelt de stof met een geribbelde afwerking en in twee hedendaagse kleuren (het beige Sand en roodbruine Canyon) perfect in op de trends van vandaag. Een hip dekentje of trendy slaapzak? Trixie heeft het!

Aan tafel met de dierenvrienden van Trixie

Laat kleintjes aan tafel vergezellen met één van Trixie’s dierenvrienden. Naast het silicone eetgerei voegt Trixie nog meer kleur tijdens etenstijd: slabbetjes en eetstoelkussens. Gemaakt van gerecycled polyester zijn de nieuwe musthaves volledig waterbestendig. Goed om weten: de slabbetjes zijn ook beschikbaar met lange mouwen voor nog meer pret aan tafel. Het silicone eetgerei is perfect voor de allerkleinsten en brengen vrolijke kleuren aan tafel. De tuitbekers, bordjes en kommetjes hebben handige grote handvatten en zijn daardoor goed vast te houden door kleine vingertjes. Superhandig: al het eetgerei mag bovendien ook in de vaatwasmachine en breekt niet als het op de grond valt.

Voor meer informatie: trixie-baby.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

trixie baby
trixie baby
trixie baby