zwangerschapskussen doomoo

Elke moeder kan tijdens haar zwangerschap en na de geboorte wel een steuntje gebruiken, maar dan wel eentje die zacht en comfortabel aanvoelt: doomoo’s zwangerschapskussens zijn een uitkomst!

Nieuw: doomoo sleepy

Voor optimale ondersteuning van het lichaam van de zwangere vrouw is doomoo sleepy ideaal. Het kussen is ontwikkeld met zwangerschapsexperts en kan op 2 manieren gebruikt worden: tussen de knieën en enkels voor een ontspannen bekken of hoger tussen de knieën voor ontspanning van buik, bekken en arm. Het kussen is gevuld met vezels en hoeft niet opgeschud te worden. Met afritsbare hoes van biologisch katoen.

doomoo belly

Voor de eerste maanden is er doomoo belly, een heerlijk zwangerschapskussen dat de natuurlijke houding van de wervelkolom van de moeder vanaf dag één ondersteunt. Door zijn compacte formaat kan doomoo belly makkelijk mee op reis. Gevuld met microkorrels en met een hoes van biologisch katoen.

doomoo buddy

Groot en veelzijdig voor moeder en baby, dat is doomoo buddy. Gekruld om moeders lichaam zorgt deze voor volledige ontspanning en rustmomenten in alle comfort. Met een hoes van zachte elastische stof van biologisch katoen en gevuld met ultrafijne microkorreltjes die geruisloos meebewegen. Deze grote jongen kan na de geboorte ook heerlijk als een borstvoedingskussen gebruikt worden.

doomoo softy

Lekker om mama’s of papa’s taille voor het geven van borst- of flesvoeding; deze kleine vriend doet zijn werk goed. Maar hij helpt ook baby’s bij het ontspannen, als ze gaan zitten of tijdens een half uurtje verantwoorde tummy time! Gevuld met fijne microkorreltjes en een afneembare hoes van biologisch katoen.

Liever een ander dessin? Bij doomoo kun je kiezen uit diverse trendy printjes. doomoo staat bekend om zijn kwalitatieve vulling die ervoor zorgt dat het kussen soepel blijft en altijd optimale ondersteuning biedt.

doomoo.com

zwangerschapskussen doomoo
zwangerschapskussen doomoo