difrax 123 doseerfles

Zelf de voedingssnelheid van een babyfles bepalen tijdens het voeden; dat is nu mogelijk met de 1-2-3 Doseer S-Fles van Difrax! Bij deze innovatie zijn de 1-2-3 Doseerring en anti-colic S-Fles samengevoegd tot één fles. Het is een ideale fles voor ouders om tijdens het voeden zelf de voedingssnelheid te reguleren. Of het nu gaat om dunne melk, ingedikte melk of dikkere voeding, het is altijd even puzzelen welke flessenspeen het meest geschikt is. Daar biedt Difrax nu de oplossing voor. De 1-2-3 Doseer S-Fles is een all-in-one babyfles die met een simpele draai aan de ring zorgt voor de perfecte uitstroomsnelheid.

3 standen om zelf drinksnelheid van de baby te bepalen

Zoals de naam het al zegt kent de Difrax 1-2-3 Doseer S-Fles 3 verschillende standen. Hiermee bepaal je als ouder zelf de drinksnelheid van je kindje door deze aan te passen aan het type voeding in combinatie met de zuigkracht van je baby. Ouders kunnen bijvoorbeeld beginnen bij stand 1 als de baby dorstig is en hard zuigt en eindigen met stand 3 als de baby moe wordt van het drinken. Of alleen kiezen voor stand 3 als het om bijvoorbeeld pap gaat.

Voor welke baby’s is deze Difrax fles geschikt

De Difrax 1-2-3 Doseer S-Fles is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden oud. De speen zelf is gemaakt van hoogwaardige siliconen en heeft een zachte, ronde tepelvorm vergelijkbaar met de moederborst. Hierdoor zijn borstvoeding en flesvoeding goed te combineren.

Difrax S-Fles met anti-colic systeem

De S-Fles heeft een anti-colic systeem achterin de fles. Samen met de speciale S-vorm wordt gezorgd voor een constante toevoer van melk. Er ontstaan minder luchtbelletjes die zich niet met de voeding mengen. Daardoor blijven alle voedingsstoffen behouden en hebben baby’s minder last van krampjes. Voor optimale hygiëne zijn alle onderdelen gemakkelijk te reinigen. Verkrijgbaar in het grijs, in 250 ml en voorzien van een 1-2-3 doseerspeen. Voor de S-Fles Wide 200 ml en 310 ml is Doseerring Wide apart verkrijgbaar.

difrax.com

difrax 123 doseerfles
difrax 123 doseerfles
difrax 123 doseerfles