difrax glazen fles anti koliek S fles

Glazen flessen winnen aan populariteit, want steeds meer consumenten zijn op zoek naar een alternatief voor plastic. Glas is niet alleen duurzamer, maar heeft veel meer positieve eigenschappen: glas krast niet, kan geen stoffen afgeven, is eenvoudig en hygiënisch schoon te maken en verkleurt niet tijdens de schoonmaakbeurt.

Eerste glazen anti-koliek S-fles

Difrax speelt in op deze ontwikkeling en brengt nu de eerste glazen S-babyfles anti-koliek op de markt. De ontwikkeling hiervan ging niet zonder slag of stoot, want glasblazen is één, maar de gepatenteerde S-vorm met anti-koliek is een heel ander verhaal. Na een intensieve periode van ontwikkeling en testen is het Difrax gelukt!

Voordelen van de glazen S-fles van Difrax

De glazen S-fles van Difrax is gemaakt van helder borosilicaatglas en dat betekent een lagere uitzettingscoëfficiënt, bestand zijn tegen grote temperatuurverschillen en een langere levensduur. De flessen zijn stootbestendig en licht van gewicht. De kans op breuk is minimaal, maar mocht dat toch gebeuren, dan breekt het glas in kleine brokjes en niet in scherpe scherven.
Het gepatenteerde Difrax anti-koliek systeem in de bodem van de fles is behouden. Daarmee wordt luchtvorming in de voeding voorkomen en blijven voedingsstoffen en vitamines optimaal bewaard. Door de constante toevoer van lucht vanuit de bodem van de S-fles, kan deze niet vacuüm zuigen. Darmkrampjes, boeren en spugen worden ook met deze glazen S-babyfles geminimaliseerd.
Met de S-fles zitten ouders en verzorgers direct in de juiste, natuurlijke houding voor het ontspannen geven van een voeding. De speen heeft een speciale coating die voor extra grip zorgt. De zachte, ronde tepelvormige speen lijkt op de moederborst waardoor de combinatie borst- en flesvoeding goed mogelijk is.

Makkelijk in gebruik en bacterievrij

Met glas voorkom je krassen of andere beschadigingen waarin bacteriën zich kunnen nestelen. Schoonmaken is heel eenvoudig: alle onderdelen zijn uit elkaar te halen en goed te reinigen. Verkrijgbaar in 250 ml met standaardmaat flessenspeen in de kleuren wit, roze en lichtblauw.

difrax.com

difrax glazen fles anti koliek, s fles
difrax glazen fles anti koliek, s fles
difrax glazen fles anti koliek, s fles