doomoo on the go

doomoo verrast met de introductie van een nieuw multifunctioneel kussentje: On the Go! Dit zwangerschapskussen is uniek, multifunctioneel en kan worden gebruikt als hulpmiddel tijdens de zwangerschap, voor het geven van borst- en flesvoeding en als slim kussentje na de babytijd. Kortom: het beste vriendje voor de mum-to-be!

doomoo On the GO voor ondersteuning in de rug

doomoo On the Go kan op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld als ruggensteun. Het kussen ontlast de rugspieren en zorgt ervoor dat de ruggengraat een natuurlijke houding aanneemt als je zit of ligt. Denk aan gebruik in een bureaustoel op het werk, tijdens een picknick in het park, op het strand, voor een yogaoefening, in de autostoel en in bed.

Voor ondersteuning van de buik

Naarmate de zwangerschap vordert, wordt de buik groter en zwaarder. Om ontspannen te kunnen liggen en slapen kan doomoo On the Go tussen de knieën of onder de buik worden gelegd. Door de speciale vorm wordt het gewicht beter verspreid en het kussen past zich aan de groeiende buik aan.

doomoo On the Go kussentje als hulpmiddel bij het voeden

Ook tijdens de borst- of flesvoedingsperiode bewijst deze doomoo On the Go zijn dienst als steuntje in de zij of onder de armen. Zelfs na de babytijd is dit kussen handig voor al die momenten dat je een kussentje nodig hebt; voor op de bank, in de auto, voor de kinderen…

Overal mee naartoe

Dit compacte kussen van doomoo gaat overal mee naar toe in de slim geïntegreerde draagtas gemaakt van waterafstotend materiaal. Ongebruikt kan deze in het ritsvakje worden opgeborgen. Het kussen is gemaakt van ultrazachte biokatoen (OEKO-Tex en GOTS gecertificeerd) en gevuld met zachte vezels voor het meest comfortabele zwangerschapskussen.

Meer informatie op: doomoo.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

doomoo on the go
doomoo on the go
doomoo on the go