doomoo

In de categorie verzorging biedt doomoo diverse producten die helpen bij een comfortabele slaap, om het risico op een afgeplat hoofdje te verminderen,  voorkeurshouding te verhelpen, reflux te verminderen, de spijsvertering te verbeteren en verzachtend werken bij oorontstekingen. Alle producten zijn uitvoerig getest en gemaakt van duurzame en veilige materialen.

doomoo Supreme Sleep rugliggingsteun

Dankzij de Supreme Sleep van doomoo kan de baby comfortabel op zijn rugje slapen en wordt het risico van een plat achterhoofdje verminderd. Supreme Sleep is verkrijgbaar in 30 en 60 cm en is gemaakt van ademend materiaal. Het bestaat uit een licht hellend vlak in schuim met visco-elastisch geheugen en twee zijrollen, te bevestigen met behulp van klittenband.

Supreme Sleep Plus van doomoo

De Supreme Sleep Plus van doomoo laat baby’s op hun rugje slapen en past zich aan baby’s lichaam aan. Het heeft visco-elastisch schuim ter hoogte van het hoofdje met ademend 3D materiaal om risico op afplatting van het hoofdje te voorkomen.  Het ingebouwde hellende vlak helpt voor een betere spijsvertering. De afneembare en verstelbare gordel houdt de baby mooi op zijn plaats

BabySleep zijligkussen

De BabySleep houdt de baby veilig op zijn zij en laat kindjes afwisselend links of rechts slapen. Ideaal  voor baby’s met een voorkeurshouding.

doomoo Rest Easy hellend vlak

Op de doomoo Rest Easy slapen kinderen licht hellend (15◦). Helpt bij oprispingen, oorontsteking, verkoudheid en luchtweginfecties. Kan boven of onder het matras worden gelegd. Aanbevolen door kinderartsen. (zie foto boven)

doomoo slaapproducten

Van links naar rechts: Supreme Sleep rugliggingsteun, Supreme Sleep Plus en BabySleep zijligkussen

Multisleep rugliggingsteun met ergonomisch hoofdkussentje van doomooo

De Multisleep rugliggingsteun van doomoo is een goede oplossing om een kindje op zijn rugje te laten slapen met het hoofdje op een ergonomisch (afneembaar) hoofdkussentje waarmee het risico op afplatting van de schedel wordt geminimaliseerd.

doomoo Baby Pillow

Dit ergonomische kussentje Baby Pillow van doomoo vermindert het risico op een afgeplat hoofdje. Het houdt baby’s hoofdje in een goede positie en zorgt voor een gelijke drukverdeling.

doomoo Cocoon

Omdat er veel onveilige nestjes op de markt zijn, ontwikkelde doomoo een veilig exemplaar. De doomoo Cocoon heeft ademend 3D materiaal rond baby’s hoofdje, een veiligheidsgordel,  geen gevaarlijke koordjes als sluiting of andere kleine onderdelen.

Snoogy opwarmknuffel van doomoo

De doomoo Snoogy heeft een uitneembaar warmtekussentje dat is gevuld met koolzaad en lavendel. Na opwarming in de magnetron straalt het kussentje een behaaglijke warmte uit, de lavendel zorgt voor een rustgevende geur.

Bekijk meer producten op doomoo.com
Bekijk meer nieuwe babyproducten

doomoo slaapproducten baby

Van links naar rechts: Multisleep rugliggingsteun, Baby Pillow en doomoo Cocoon