Naast de alom bekende anti-colic flessen met gepatenteerd ventielsysteem, biedt Dr. Brown’s sinds kort ook een assortiment unieke producten ter ondersteuning van de borstvoedende moeder.

Dr. Brown’s borstkolven

Bij Dr. Brown’s kunnen moeders kiezen uit 3 modellen borstkolven.

  1. De elektrische borstkolf heeft een zeer zacht siliconen schild dat zich aan de vorm van de borst aanpast en zorgt voor optimale zuigkracht. Bij deze kolf kunnen moeders kiezen uit 21 opties in vacuüm- en cyclusinstellingen, en daarmee kan de kolf naar persoonlijke wens worden ingesteld. De adapter geeft de mogelijkheid om de kolf te gebruiken op de Dr. Brown’s brede of smalle halsfles. De schildmaat is 25 mm, andere schildmaten zijn los verkrijgbaar. De oplaadbare batterij biedt tot 90 minuten kolftijd. De kolf is muisstil, lichtgewicht en voorzien van een praktisch handvat.
  2. Bij de handkolf ervaren moeders ook het comfort van het hetzelfde siliconen borstschild. Deze kolf is praktisch bij incidenteel kolven.
  3. De innovatieve one-piece siliconen borstkolf is op meerdere manieren te gebruiken:
  • Als een normale borstkolf. Door langzaam te knijpen en weer los te laten ontstaat er zuigkracht.
  • Onderweg om eenvoudig stuwing te verminderen.
  • Om moedermelk op te vangen tijdens het voeden.

Dr. Brown’s accessoires: tepelhoedjes, zoogkompressen, bewaarflessen en -zakjes

Ter bescherming van pijnlijke tepels heeft Dr. Brown’s tepelhoedjes ontwikkeld van ultradun, zacht, flexibel siliconen. Deze helpen ook bij vlakke, ingetrokken tepels. De tepelhoedjes bewegen lichtjes mee, zodat ze de vorm van de borst goed volgen. Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten (tot en met 24 mm en vanaf 25 mm). Handig is de steriliseer- en bewaarcassette.

De wasbare zoogkompressen van Dr. Brown’s zijn eenvoudig in de BH te schuiven en bieden comfort en discrete bescherming voor moeders die borstvoeding geven. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en bestaan uit 4 lagen. Deze herbruikbare pads zijn milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Voor het zorgvuldig bewaren van kostbare moedermelk zijn er Dr. Brown’s bewaarflesjes of borstvoedingsbewaarzakjes. De bewaarzakjes zijn voorzien van een dubbele sluitstrip om lekken uit te sluiten.

Meer informatie op drbrowns.nl
Bekijk meer nieuwe babyspullen

dr browns flessen en kolf
dr browns flessen en kolf
dr browns flessen en kolf